Jel još poslužuju ispod stola i ljuskavce?: p
FFA: Food For All
Viruj da san i ja takav kad san vidija Chevap ime slabo mi je doslo. Ali nije nista fensi noramalan fast food koji je pun ko čep i ljudi vani cekaju misto. Koliko vidin vec treceg otvara tako da ide ko ludo.
Cevapi su stvarno odlicni ko sto san reka samo posto su cijene posle u kurac ja zena i dica sa picem i mancom 60eura a to je pun kurac po meni. Posto su cijene posle u kurac onda je to sad kao normalno.
Ali posto provjereno cevape mozete kupiti u mesnici Škokić za 9.20eura po kili eto jeftinije varijante
Opet ja o cijenama i svemu ali moran. Znaci odlezani ramstek izasao me malo manje od 7e oko 300g to je recimo norma u restoranu i odlezani takav ce biti barem 40e ako ne i vise. Onda goveđi ramstek sam platio 7e imao je 1kg i za kraj 500g skirt steak to je visilo u mesnici sa fijankom ta juhu jer pojma nemaju sto je to tako da san taj komad platio oko 5,6 e.
Znaci sve skupa oko 20e bio je rucak, mala vecerala i imali smo sutra rucak. Sad koliko bi to mene sve izaslo u restoranu…e zato ne idem nigdi
Skirt steak je razvalio okus mekoca cudo, zena i dica sve poili samo san uspio kušati
A iskreno meni je jednostavnije na raostilju i okus bude puuno bolji. Ako spreman u tavi onda bacim cesnjak i maslac pred kraj i zalivam po steaku da bude bolji okus. Ili specem u spakeru cesnjak u foliji da postane mekan pa ga namazem na steak.
Od priloga pomfri mi je najdrazi a onda kremšpinjak je top pa imas svasta. Onion rings pa oni pohani sirevi probas svasta dok ne nades ono sto ti odgovara.
Umake i marinade radim jako ritko i nikako jer mi to ubije meso, cak na kraju ne stavljam ni maslinovo ulje jer i to mi ubije okus mesa.
Samo sol i papar
Ma vidis da je zderonja…sve ti govori koliki je zderonja…znaci sol i papar…tko to moze tako reci osim zderonje…
Gdje ce mu biti suh vidis da pola metra drva rostilja 2 godine…
Prije dize meso nego ga stavi na rostilj i to ti govori da je?
Zderonja!
Ma daj medium rare uvik mislin i da zatvorenih ociju ga mogu speci.
Ako ti je suh onda si pripeka. Ako ti je problem pogoditi temperaturu onda nabavi onaj toplomjer za meso sa njim znas di si. I onda ga uvik izvadis prije i stavis u foliju i stavis maslac na njega ostavis ga barem 10min i onda jedes
Evo dao ti je odgovor 3 sekunde iza mene
- Uređivano
Ooni Koda 12, nikad manja cijena.
Uzeo sam i raščinio na 12 rata u pm. Nek ide u pm. Valjda idućih dvije godine neću dobiti otkaz dok ne otplatim to i sušilicu.
https://www.lonciipoklopci.hr/ooni-koda-12-plinski-pizza-pekac/pid/63627
Nije li vrijeme za Cheese Delixe u meki?
- Uređivano
Fenix slijedeci tjedan, mozda i ovaj vec
Ima da nas nema