Probao sushi (Gyotaku selection) po prvi put i ono…nije baš moj đir, makar bi sirovog lososa s rižom mogao uvijek jesti. Bio još do pizzerie Fianone i Wok Me (standardno) u ZG.

Prika ne znam, ne vjerujem takvim mjestima koji od ćevapa pokušavaju nešto fensi. ćevap je Ćevap, mora ga peći čovik iz naroda s crnim pod noktom i majicom u kojoj se znoji nad peći barem tri dana i što je pečenjara prljavija i masnija to je bolji. Kakvi chefovi i ćevapi…

Ako se mora naručiti lepinja posebno, onda to za mene nisu ćevapi.

Fenix ovaj je bomba..nije ti se javio onaj zderonja bezveze…stvarno su mu vrhunski…e sad…ovo u City one ne znam nisam probao…mrzim ici na taj kat jer me zena tjera na Mcdonalds kojeg ne mogu smisliti

Niste nista jili dok niste probali krokodila kod Alfieja u bankoku 😄

Jel još poslužuju ispod stola i ljuskavce?: p

Fenix

Viruj da san i ja takav kad san vidija Chevap ime slabo mi je doslo. Ali nije nista fensi noramalan fast food koji je pun ko čep i ljudi vani cekaju misto. Koliko vidin vec treceg otvara tako da ide ko ludo.

Cevapi su stvarno odlicni ko sto san reka samo posto su cijene posle u kurac ja zena i dica sa picem i mancom 60eura a to je pun kurac po meni. Posto su cijene posle u kurac onda je to sad kao normalno.

Ali posto provjereno cevape mozete kupiti u mesnici Škokić za 9.20eura po kili eto jeftinije varijante

Opet ja o cijenama i svemu ali moran. Znaci odlezani ramstek izasao me malo manje od 7e oko 300g to je recimo norma u restoranu i odlezani takav ce biti barem 40e ako ne i vise. Onda goveđi ramstek sam platio 7e imao je 1kg i za kraj 500g skirt steak to je visilo u mesnici sa fijankom ta juhu jer pojma nemaju sto je to tako da san taj komad platio oko 5,6 e.

Znaci sve skupa oko 20e bio je rucak, mala vecerala i imali smo sutra rucak. Sad koliko bi to mene sve izaslo u restoranu…e zato ne idem nigdi

Skirt steak je razvalio okus mekoca cudo, zena i dica sve poili samo san uspio kušati

Miro

Primijetio da uvijek odreske pečeš na roštilju, probaš li ikad baš ono u tavi ispeći ili nisi fan?

Btw. kakav prilog ide u odrezak, ja uvijek jedem sam jer ne želim da mi išta drugo kvari okus.

Brijac

A iskreno meni je jednostavnije na raostilju i okus bude puuno bolji. Ako spreman u tavi onda bacim cesnjak i maslac pred kraj i zalivam po steaku da bude bolji okus. Ili specem u spakeru cesnjak u foliji da postane mekan pa ga namazem na steak.

Od priloga pomfri mi je najdrazi a onda kremšpinjak je top pa imas svasta. Onion rings pa oni pohani sirevi probas svasta dok ne nades ono sto ti odgovara.

Umake i marinade radim jako ritko i nikako jer mi to ubije meso, cak na kraju ne stavljam ni maslinovo ulje jer i to mi ubije okus mesa.

Samo sol i papar

Ma vidis da je zderonja…sve ti govori koliki je zderonja…znaci sol i papar…tko to moze tako reci osim zderonje…

Gdje ce mu biti suh vidis da pola metra drva rostilja 2 godine…

Prije dize meso nego ga stavi na rostilj i to ti govori da je?

Zderonja!

Brijac

Ma daj medium rare uvik mislin i da zatvorenih ociju ga mogu speci.

Ako ti je suh onda si pripeka. Ako ti je problem pogoditi temperaturu onda nabavi onaj toplomjer za meso sa njim znas di si. I onda ga uvik izvadis prije i stavis u foliju i stavis maslac na njega ostavis ga barem 10min i onda jedes

Evo dao ti je odgovor 3 sekunde iza mene 😀

Brijac isto kao i na tavi. Ako je dovoljno zagrijano, izvana se zatvore pore i sokovi ostanu unutra i nema šanse da bude suho. Na gradelama mi je isto sve bolje

8 dana kasnije

Evo moj najdrazi steak

Ramstek u u zelenom papru, žena i dica da ce oni nesto svoje da ja sebi spreman sto ocu i onda spremin i evo ih svi za stol jesi samnom…svaki put padnem na istu foru

Miro ti si gospodin. i točka. a ne neki vegan-komunista.

Flipper

To je to. Očekivam da goriš u temi. Ubo bi i ja na rate da ne selim brzo. 😪