Te "A la peka" stvari se isplate raditi samo zbog safta, čak i da meso i povrće uopće ne takneš.
FFA: Food For All
Evo prvi puta smo žena i ja (ja puno manje) pravili pizzu prema receptu koji je @member otkrio. Ne znam kako vam se čini, ali nama je po okusu bila odlična. S tim da nemamo kamen za pizzu, nego smo pekli ovako obično. Kupit ćemo kamen jer mislim da on sve podiže na veću razinu. Stvarno smo zadovoljni. @member je li ovo ok?
Kamen imaš skoro stalno u Eurospinu. Zbilja digne level kućne pizze na jednu novu razinu.
- Uređivano
i kaj sa tim kamenom onda? kaj se pizza stavi na taj kamen i tak sve to skupa u pečnicu?
Flipper Izgleda brutala za početke. S kamenom će samo bolje biti. Izgleda odlično, tijesto je prozračno i sir nije zagorio. Kamen će dignuti razinu jer se zagrije na veće stupnjeve od same pečice tako da ćete smanjit vrijeme pečenja.
Čestitke tebi (ženi). Čekamo kamen rezultate.
Ja sam u fazi da bi najrađe razjebo par tisuća kojih nemam na jednu onakvu buzovu peć, a realno i nemam to gdje stavit.
Zna li itko gdje se mogu kupiti kvalitetna (svježa) peciva za hot dog?
Jucer sam lagano orze sto je ostalo i samo dodao domacih kobasica
A danas smo isli probati nesto novo neka ajmo reci varijacija philly cheesesteak sendvica i isplao je perverzija
Neka dizu cijene restorani i fastfoodovi koliko oceju ovo me izaslo manje od 100kn a evo naili se i pola je ostalo jer je jako zasitno.
Sad ćeš imat energije za trčanje.
Obed od čera i vidi se po tragovima na pijatu da je bila i juhica od pomidora.
(restani krompir i panirani riblji filet koji je napravljen od tkiva oko ribljih kosti koje dobu od ribljih restorana posli završenog posla i od stočnog brašna da naprave oblik kao na slici.
A ovo je današnji dio obeda i marenda posli obeda.
Isuse Kriste presveti