Te "A la peka" stvari se isplate raditi samo zbog safta, čak i da meso i povrće uopće ne takneš.

Matador

To da ali kad su peke i te stvari onda idemo svi skupa pa nema nikakvih zacina i onda to nije to. Zato peku spremamo 2 puta godisnje jer je nece nitko jede.

Ja je nezan spremati a kako mama sprema niko nije ljubitelj🤣

Današnji ručak.

+

=

Netko veli da je predjelo a ja ko i Špićek tvrdim da nije, već dio cjelokupnog ručka. Pileća juha na mukama.

Neka guzva pa zena i dice sebi spremala rucak a sto cu ja sebi nego ramstek

Ovo nije normalno!! ne mogu gledat!!izlazim iz ove teme

Giphy - Running Man Abandon Thread GIF by MOODMAN

Evo prvi puta smo žena i ja (ja puno manje) pravili pizzu prema receptu koji je @member otkrio. Ne znam kako vam se čini, ali nama je po okusu bila odlična. S tim da nemamo kamen za pizzu, nego smo pekli ovako obično. Kupit ćemo kamen jer mislim da on sve podiže na veću razinu. Stvarno smo zadovoljni. @member je li ovo ok? 🤣

Kamen imaš skoro stalno u Eurospinu. Zbilja digne level kućne pizze na jednu novu razinu.

i kaj sa tim kamenom onda? kaj se pizza stavi na taj kamen i tak sve to skupa u pečnicu?

TITANXIS ne, kamen se stavi sam i zagrije na max, onda pizzu na njega jer bolje prenosi temperaturu nego sama pecnica

Flipper Izgleda brutala za početke. S kamenom će samo bolje biti. Izgleda odlično, tijesto je prozračno i sir nije zagorio. Kamen će dignuti razinu jer se zagrije na veće stupnjeve od same pečice tako da ćete smanjit vrijeme pečenja.

Čestitke tebi (ženi). Čekamo kamen rezultate. 😅

Ja sam u fazi da bi najrađe razjebo par tisuća kojih nemam na jednu onakvu buzovu peć, a realno i nemam to gdje stavit.

Zna li itko gdje se mogu kupiti kvalitetna (svježa) peciva za hot dog?

Brijac

trebalo bi bit kod manje poznatog lokalnog šipca iako i oni su već počeli dobivat smrznuto pecivo koje je šrot i koje samo ispeku tako da teško ćeš naći na to ali vjerujem da ima još privatnih pekara koji odoljevaju EU smjernicama.

Brijac Kvalitetan hot dog se radi od bageta, a ne od hot dog peciva, što god to bilo.

Jucer sam lagano orze sto je ostalo i samo dodao domacih kobasica

A danas smo isli probati nesto novo neka ajmo reci varijacija philly cheesesteak sendvica i isplao je perverzija

Neka dizu cijene restorani i fastfoodovi koliko oceju ovo me izaslo manje od 100kn a evo naili se i pola je ostalo jer je jako zasitno.

Sad ćeš imat energije za trčanje.

Obed od čera i vidi se po tragovima na pijatu da je bila i juhica od pomidora.

(restani krompir i panirani riblji filet koji je napravljen od tkiva oko ribljih kosti koje dobu od ribljih restorana posli završenog posla i od stočnog brašna da naprave oblik kao na slici.

A ovo je današnji dio obeda i marenda posli obeda.

Isuse Kriste presveti