Čisto ne jer mi preslatko pa si napravim bevandu. Nije neko extra vino a nije ni najlošije.
FFA: Food For All
TITANXIS Probaj s kolom, avion.
Probao sam ja i skuplja i jeftinija, tata mi je vinar…ali kombinacija s navedenim je vrh.
A što bi ja to jeo.
- Uređivano
Prvi put radio Žrnovske makarune, tradicionalnu tjesteninu i specifičan šug s Korčule, meni pojam.
Doduše, makarune kupio dole od gospođe koja ih radi, 50 kuna kila, ručno rađeni, ali nisu skroz preživjeli do ZG. 4 sata jebavanja s govedinom, prezentacija mi nije neka, ali je okus vrhunski, 8/10 pogođen kako je i u restoranu. A zajebano je pogodit jer unutra ide diskretno, ali osjetno bliskoistočnih začina tipa muškatni oraščić i klinčić. I za drugi put još moram ljepše narezat na manje, pravilnije kockice.
@yakuza_stinger plaći
Edit: Ustvari, malo bolje izgleda normalno u mom tanjuru
Nagrade
- 250 od
sandidam
Fenix plaĆem i sad sam gladan
Ide
- Janje
- Pivac
- Odojak
- Tuka
A odojka volim spremati samo ako je isti dan sprema, kad prođe neko vrime primjetija san da mu kozica teze prima boju i nebude kako triba i meso se teze pece. Posto danas nista ne radi da san jucer uzeo odojka mozda je ubijen dan prije i to ne zelin riskirati
pošteno!
a kod mene top lista ide ovak:
1. odojak
2. tuka ilitiga purica a muško bi bio tukan hehe i isto mjesto djele sa ostalom perad poput patke, guske, fazana i sl.
3. kokot + domaći pilići, kokoši i ak nije domaće onda ide ljestvicu niže.
4. govedina, junjetina "teletina" (što više ide prema mlađoj generaciji kravica okusom i mirisom me podsjeća na janje i zato je ni nema na popisu.
- Uređivano
Zašto mi već nismo prijatelji?
- Uređivano
Radio po prvi put lungić (medaljone) u umaku od šampinjona. Uz to pire od butternut tikve i eisberg salata s accetom.
Nažalost, toliko sam bio gladan da nisam stigao slikat na vrijeme… Arome su bile odlične, baš pogođeno. Ali sam mogao sve skupa dinstat malo dulje, no kako rekoh, žurio sam se.
Edit, evo, ima jedna dok se krčkalo.