TITANXIS Probaj s kolom, avion.

Probao sam ja i skuplja i jeftinija, tata mi je vinar…ali kombinacija s navedenim je vrh.

weky

dobro izgleda baš za požderat u hipu ali ja bih si još kečapa naštrcal i sve to zalil sa čašom, dvije cockte.

Prvi put radio Žrnovske makarune, tradicionalnu tjesteninu i specifičan šug s Korčule, meni pojam.

Doduše, makarune kupio dole od gospođe koja ih radi, 50 kuna kila, ručno rađeni, ali nisu skroz preživjeli do ZG. 4 sata jebavanja s govedinom, prezentacija mi nije neka, ali je okus vrhunski, 8/10 pogođen kako je i u restoranu. A zajebano je pogodit jer unutra ide diskretno, ali osjetno bliskoistočnih začina tipa muškatni oraščić i klinčić. I za drugi put još moram ljepše narezat na manje, pravilnije kockice.

@yakuza_stinger plaći

Edit: Ustvari, malo bolje izgleda normalno u mom tanjuru 🤣

Nagrade

Malo ispod peke za novu godinu.

Sretna nova ekipa

2 moja domaca pivac na raznju

Miro

a gdje ti je odojak za novogodišnji ručak?

iako i te ptičice lepo izgledaju ovak i kad ih se više poreda na šipku more proć ko odojak čak i malo liči na glavu odojka ovaj zadnji.

TITANXIS

Ide

1. Janje
        2. Pivac
        3. Odojak
        4. Tuka

A odojka volim spremati samo ako je isti dan sprema, kad prođe neko vrime primjetija san da mu kozica teze prima boju i nebude kako triba i meso se teze pece. Posto danas nista ne radi da san jucer uzeo odojka mozda je ubijen dan prije i to ne zelin riskirati

Miro

pošteno!

a kod mene top lista ide ovak:

1. odojak

2. tuka ilitiga purica a muško bi bio tukan hehe i isto mjesto djele sa ostalom perad poput patke, guske, fazana i sl.

3. kokot + domaći pilići, kokoši i ak nije domaće onda ide ljestvicu niže.

4. govedina, junjetina "teletina" (što više ide prema mlađoj generaciji kravica okusom i mirisom me podsjeća na janje i zato je ni nema na popisu.

Ekipi za Novo leto radio Wellington, ali od svinjskog lungića, ne goveđeg.

Za prvi puta jako zadovoljan, slijedeći put može biti samo bolji.

Zašto mi već nismo prijatelji?

Torla svaka čast, jebeno izgleda

Torla svaka cast!Ovo stvarno izgleda bomba.

TITANXIS

Trenutne cijene

Janjetina 85/90 kn kila

Odojak 55kn kila

Pivac od 50 do 70 kn kila

Tuka 120kn kila

Po svemu ovome tuku sto san jeo za ovaj zivot san jeo

Radio po prvi put lungić (medaljone) u umaku od šampinjona. Uz to pire od butternut tikve i eisberg salata s accetom.

Nažalost, toliko sam bio gladan da nisam stigao slikat na vrijeme… Arome su bile odlične, baš pogođeno. Ali sam mogao sve skupa dinstat malo dulje, no kako rekoh, žurio sam se.

Edit, evo, ima jedna dok se krčkalo.

Nek si ti nama prazne tanjure slikao Ha-Ha-Ha

@Torla Ovo tako prejebeno izgleda.