Miro Brijac Ma daj medium rare uvik mislin i da zatvorenih ociju ga mogu speci. Ako ti je suh onda si pripeka. Ako ti je problem pogoditi temperaturu onda nabavi onaj toplomjer za meso sa njim znas di si. I onda ga uvik izvadis prije i stavis u foliju i stavis maslac na njega ostavis ga barem 10min i onda jedes
Fenix Brijac isto kao i na tavi. Ako je dovoljno zagrijano, izvana se zatvore pore i sokovi ostanu unutra i nema šanse da bude suho. Na gradelama mi je isto sve bolje
Prika Ma vidis da je zderonja…sve ti govori koliki je zderonja…znaci sol i papar…tko to moze tako reci osim zderonje… Gdje ce mu biti suh vidis da pola metra drva rostilja 2 godine… Prije dize meso nego ga stavi na rostilj i to ti govori da je? Zderonja!
Miro Evo moj najdrazi steak Ramstek u u zelenom papru, žena i dica da ce oni nesto svoje da ja sebi spreman sto ocu i onda spremin i evo ih svi za stol jesi samnom…svaki put padnem na istu foru
Kaiserus Miro koliko kila? 12-13? još sol vidim na slikama, a znam da je pasla na kamenu, a ne nedobog oko neke lokve
Flipper @member Ooni Koda 12, nikad manja cijena. Uzeo sam i raščinio na 12 rata u pm. Nek ide u pm. Valjda idućih dvije godine neću dobiti otkaz dok ne otplatim to i sušilicu. https://www.lonciipoklopci.hr/ooni-koda-12-plinski-pizza-pekac/pid/63627
member Fenix Stavio je mek neku sliku upitnika i tekst: Stiže… Mislim da je došlo doba godine za njihov najbolji burger.🐷
Miro U gužvi san pa nisan slikiva sto stvari radin i spreman rucak, picanha u sous videu i umak od zelenog papra. Posa u vrt i izvadio koji mladi krumpir i spremio pomfri ali slikao samo nesto. Jebiga
Miro Kaiserus Taman 13kg, domace janje. Sad su vec i veliki tesko je naci manje janje. Zavrsavali fasadu na kuci pa sam pekao
Miro Tuhy Daj ne seri Reci lipo ja san svinja i sve cu pojesti, covik samo pita jeli imas nije pita da mu dades ti odma vices da nema dovoljno
weky Svako kolinje ima svog Tuhija. Onog koji jede čvarke direktno iz kalupa i viče po dvorištu: NE IDU VAN, DONESI KRUHA I LUKA
Tuhy weky Realno, najbolji i jesu direktno iz kotla, onako vrući. U tome se mogu ubit. Kasnije su mi onak…oke, al rijetko se sjetim uzet i pojest.