FFA: Food For All
A iskreno meni je jednostavnije na raostilju i okus bude puuno bolji. Ako spreman u tavi onda bacim cesnjak i maslac pred kraj i zalivam po steaku da bude bolji okus. Ili specem u spakeru cesnjak u foliji da postane mekan pa ga namazem na steak.
Od priloga pomfri mi je najdrazi a onda kremšpinjak je top pa imas svasta. Onion rings pa oni pohani sirevi probas svasta dok ne nades ono sto ti odgovara.
Umake i marinade radim jako ritko i nikako jer mi to ubije meso, cak na kraju ne stavljam ni maslinovo ulje jer i to mi ubije okus mesa.
Samo sol i papar
Ma vidis da je zderonja…sve ti govori koliki je zderonja…znaci sol i papar…tko to moze tako reci osim zderonje…
Gdje ce mu biti suh vidis da pola metra drva rostilja 2 godine…
Prije dize meso nego ga stavi na rostilj i to ti govori da je?
Zderonja!
Ma daj medium rare uvik mislin i da zatvorenih ociju ga mogu speci.
Ako ti je suh onda si pripeka. Ako ti je problem pogoditi temperaturu onda nabavi onaj toplomjer za meso sa njim znas di si. I onda ga uvik izvadis prije i stavis u foliju i stavis maslac na njega ostavis ga barem 10min i onda jedes
Evo dao ti je odgovor 3 sekunde iza mene
- Uređivano
Ooni Koda 12, nikad manja cijena.
Uzeo sam i raščinio na 12 rata u pm. Nek ide u pm. Valjda idućih dvije godine neću dobiti otkaz dok ne otplatim to i sušilicu.
https://www.lonciipoklopci.hr/ooni-koda-12-plinski-pizza-pekac/pid/63627
Nije li vrijeme za Cheese Delixe u meki?
- Uređivano
Fenix slijedeci tjedan, mozda i ovaj vec
Ima da nas nema
Imaš čvarki?
Bit će danas, al jbga, premalo da bih mogo prodavat