Miro

Primijetio da uvijek odreske pečeš na roštilju, probaš li ikad baš ono u tavi ispeći ili nisi fan?

Btw. kakav prilog ide u odrezak, ja uvijek jedem sam jer ne želim da mi išta drugo kvari okus.

Brijac

A iskreno meni je jednostavnije na raostilju i okus bude puuno bolji. Ako spreman u tavi onda bacim cesnjak i maslac pred kraj i zalivam po steaku da bude bolji okus. Ili specem u spakeru cesnjak u foliji da postane mekan pa ga namazem na steak.

Od priloga pomfri mi je najdrazi a onda kremšpinjak je top pa imas svasta. Onion rings pa oni pohani sirevi probas svasta dok ne nades ono sto ti odgovara.

Umake i marinade radim jako ritko i nikako jer mi to ubije meso, cak na kraju ne stavljam ni maslinovo ulje jer i to mi ubije okus mesa.

Samo sol i papar

Ma vidis da je zderonja…sve ti govori koliki je zderonja…znaci sol i papar…tko to moze tako reci osim zderonje…

Gdje ce mu biti suh vidis da pola metra drva rostilja 2 godine…

Prije dize meso nego ga stavi na rostilj i to ti govori da je?

Zderonja!

Brijac

Ma daj medium rare uvik mislin i da zatvorenih ociju ga mogu speci.

Ako ti je suh onda si pripeka. Ako ti je problem pogoditi temperaturu onda nabavi onaj toplomjer za meso sa njim znas di si. I onda ga uvik izvadis prije i stavis u foliju i stavis maslac na njega ostavis ga barem 10min i onda jedes

Evo dao ti je odgovor 3 sekunde iza mene 😀

Brijac isto kao i na tavi. Ako je dovoljno zagrijano, izvana se zatvore pore i sokovi ostanu unutra i nema šanse da bude suho. Na gradelama mi je isto sve bolje

8 dana kasnije

Evo moj najdrazi steak

Ramstek u u zelenom papru, žena i dica da ce oni nesto svoje da ja sebi spreman sto ocu i onda spremin i evo ih svi za stol jesi samnom…svaki put padnem na istu foru

Miro ti si gospodin. i točka. a ne neki vegan-komunista.

Flipper

To je to. Očekivam da goriš u temi. Ubo bi i ja na rate da ne selim brzo. 😪

Fenix slijedeci tjedan, mozda i ovaj vec

Ima da nas nema 🐷

U gužvi san pa nisan slikiva sto stvari radin i spreman rucak, picanha u sous videu i umak od zelenog papra.

Posa u vrt i izvadio koji mladi krumpir i spremio pomfri ali slikao samo nesto.

Jebiga

Miro koliko kila? 12-13? još sol vidim na slikama, a znam da je pasla na kamenu, a ne nedobog oko neke lokve

Kaiserus

Taman 13kg, domace janje. Sad su vec i veliki tesko je naci manje janje.

Zavrsavali fasadu na kuci pa sam pekao

Miro bi danas kod mene bio ko prase u blatu 🤗

Imaš čvarki?

Bit će danas, al jbga, premalo da bih mogo prodavat