Evo dao ti je odgovor 3 sekunde iza mene 😀

Brijac isto kao i na tavi. Ako je dovoljno zagrijano, izvana se zatvore pore i sokovi ostanu unutra i nema šanse da bude suho. Na gradelama mi je isto sve bolje

8 dana kasnije

Evo moj najdrazi steak

Ramstek u u zelenom papru, žena i dica da ce oni nesto svoje da ja sebi spreman sto ocu i onda spremin i evo ih svi za stol jesi samnom…svaki put padnem na istu foru

    Miro ti si gospodin. i točka. a ne neki vegan-komunista.

    Flipper

    To je to. Očekivam da goriš u temi. Ubo bi i ja na rate da ne selim brzo. 😪

    Fenix slijedeci tjedan, mozda i ovaj vec

    Ima da nas nema 🐷

    U gužvi san pa nisan slikiva sto stvari radin i spreman rucak, picanha u sous videu i umak od zelenog papra.

    Posa u vrt i izvadio koji mladi krumpir i spremio pomfri ali slikao samo nesto.

    Jebiga

    Miro koliko kila? 12-13? još sol vidim na slikama, a znam da je pasla na kamenu, a ne nedobog oko neke lokve

      Kaiserus

      Taman 13kg, domace janje. Sad su vec i veliki tesko je naci manje janje.

      Zavrsavali fasadu na kuci pa sam pekao

      Miro bi danas kod mene bio ko prase u blatu 🤗

      Imaš čvarki?

      Bit će danas, al jbga, premalo da bih mogo prodavat

        Tuhy

        Daj ne seri

        Reci lipo ja san svinja i sve cu pojesti, covik samo pita jeli imas nije pita da mu dades ti odma vices da nema dovoljno

        Svako kolinje ima svog Tuhija. Onog koji jede čvarke direktno iz kalupa i viče po dvorištu: NE IDU VAN, DONESI KRUHA I LUKA

          Fenix

          Stavio je mek neku sliku upitnika i tekst: Stiže…

          Mislim da je došlo doba godine za njihov najbolji burger.🐷

            member nadam se da će danas da odma navalimo 🤣

            U Sloveniji je već neko vrijeme Rosti s uvijatim krumpirićima

            Ma može i Rosti ako s njim stigne i Deluxe lol.