Vani sranje sa vrimenom

Cudite se koji kurac

E pa nedilja je a ja za rucak jeden pastasutu sa spinjakom

Uživajte dok morete smak svita je blizu

ekipa iz zagreba, imam pitanje. Tražim kvalitetnu slastičarnu u zagrebu. naručio bih nekome za rođendan tortu, s porukom, ili sa custom slikom po zelji. Ono kao da je printano ali je jestivo jel.

hvala unaprijed!

Idemo jako

fensisuperstar

Prije jedno 10-ak godina je slastičarnica Meli slovila kao odlična slastičarna.

Tortu sam zadnje jeo kad sam klinac bio pa ne mogu tvrditi, ali istraži malo je li i dalje aktualna kao super slastičarna.

'Tis the season.

Nabijen nakurac i Hajduka i Dinamo samo o njima pricate i raspravljate i dan van ovisi kako su oni igrali, zamisto da se najedete da ste siti i nema nervoze…

Zasto san se taka klubova?

Pa radi najjaceg navijaca na forumu @Prika

Sramota je da svi pricaju kako Split ima najbolje ćevape a on šuti i samo o Hajduku i Codu prica i onda ja moran do Splita to probati i vama tu javiti.

Chevap u Jokera, odlicno je super peceno topi se u ustima kako je mekano i nema kasnije podrigivanja, lepinja bi mogla biti bolja. Jeli najbolji ikad neznam to je ipak previse subjektivno jer svatko voli drugacije okuse. Pozaliti necete ako odete.

Ali sam čuo da ćevape kupuje u mesnicama Škokić i jos u restoranu/fast foodu na papirima i cak im na majcama piše Škokić tako da je meso definitivno njihovo a sad jeli su i ćevapi viditi cemo…naravno necete cekati Priku da ode probati nego opet ja.

Poslije papanja odletio do mesnice po ćevape i naravno da nisan samo ćevape uzeo

Dođem i odma sa vrata vidim kako se salo na mesu žuti znaci nije junjetina nego starije kaze je govedina je odma uzmem 3kg ćevapa pa dva ramsteka pa jedan mali odležani ramstek pa šiš ćevapa dva da proban neke kobasice a da imaju i kajmak može i za kraj malo pršuta…

E sad samo posložiti sve kako i kad spremati jer san jucer uzeo kod mene 5 ramstema i naletio na skirt steak pa je plan to sutra bio sad se plan prominuo

Cekaju me slatke brige

Miro Ha-Ha-Ha…jeo sam dva puta tamo…bomba su…ja cu sutra prije Varaždina do njih 😀

Ili do Perilice… 😀

Prika

Kasno se javljas tek nakon sto san te prozva

A ja nisan moga cekati da proban goveđi ramstek i te cevape jesu li isti i bogami jesu

Miro danas uđem u city centar one i vidi…doduse nisam jeo pa ne znam je li ista kvaliteta

Probao sushi (Gyotaku selection) po prvi put i ono…nije baš moj đir, makar bi sirovog lososa s rižom mogao uvijek jesti. Bio još do pizzerie Fianone i Wok Me (standardno) u ZG.

Prika ne znam, ne vjerujem takvim mjestima koji od ćevapa pokušavaju nešto fensi. ćevap je Ćevap, mora ga peći čovik iz naroda s crnim pod noktom i majicom u kojoj se znoji nad peći barem tri dana i što je pečenjara prljavija i masnija to je bolji. Kakvi chefovi i ćevapi…

Ako se mora naručiti lepinja posebno, onda to za mene nisu ćevapi.

Fenix ovaj je bomba..nije ti se javio onaj zderonja bezveze…stvarno su mu vrhunski…e sad…ovo u City one ne znam nisam probao…mrzim ici na taj kat jer me zena tjera na Mcdonalds kojeg ne mogu smisliti

Niste nista jili dok niste probali krokodila kod Alfieja u bankoku 😄

Jel još poslužuju ispod stola i ljuskavce?: p

Fenix

Viruj da san i ja takav kad san vidija Chevap ime slabo mi je doslo. Ali nije nista fensi noramalan fast food koji je pun ko čep i ljudi vani cekaju misto. Koliko vidin vec treceg otvara tako da ide ko ludo.

Cevapi su stvarno odlicni ko sto san reka samo posto su cijene posle u kurac ja zena i dica sa picem i mancom 60eura a to je pun kurac po meni. Posto su cijene posle u kurac onda je to sad kao normalno.

Ali posto provjereno cevape mozete kupiti u mesnici Škokić za 9.20eura po kili eto jeftinije varijante

Opet ja o cijenama i svemu ali moran. Znaci odlezani ramstek izasao me malo manje od 7e oko 300g to je recimo norma u restoranu i odlezani takav ce biti barem 40e ako ne i vise. Onda goveđi ramstek sam platio 7e imao je 1kg i za kraj 500g skirt steak to je visilo u mesnici sa fijankom ta juhu jer pojma nemaju sto je to tako da san taj komad platio oko 5,6 e.

Znaci sve skupa oko 20e bio je rucak, mala vecerala i imali smo sutra rucak. Sad koliko bi to mene sve izaslo u restoranu…e zato ne idem nigdi

Skirt steak je razvalio okus mekoca cudo, zena i dica sve poili samo san uspio kušati

Miro

Primijetio da uvijek odreske pečeš na roštilju, probaš li ikad baš ono u tavi ispeći ili nisi fan?

Btw. kakav prilog ide u odrezak, ja uvijek jedem sam jer ne želim da mi išta drugo kvari okus.

Brijac

A iskreno meni je jednostavnije na raostilju i okus bude puuno bolji. Ako spreman u tavi onda bacim cesnjak i maslac pred kraj i zalivam po steaku da bude bolji okus. Ili specem u spakeru cesnjak u foliji da postane mekan pa ga namazem na steak.

Od priloga pomfri mi je najdrazi a onda kremšpinjak je top pa imas svasta. Onion rings pa oni pohani sirevi probas svasta dok ne nades ono sto ti odgovara.

Umake i marinade radim jako ritko i nikako jer mi to ubije meso, cak na kraju ne stavljam ni maslinovo ulje jer i to mi ubije okus mesa.

Samo sol i papar