member Fenix Stavio je mek neku sliku upitnika i tekst: Stiže… Mislim da je došlo doba godine za njihov najbolji burger.🐷
Miro U gužvi san pa nisan slikiva sto stvari radin i spreman rucak, picanha u sous videu i umak od zelenog papra. Posa u vrt i izvadio koji mladi krumpir i spremio pomfri ali slikao samo nesto. Jebiga
Kaiserus Miro koliko kila? 12-13? još sol vidim na slikama, a znam da je pasla na kamenu, a ne nedobog oko neke lokve
Miro Kaiserus Taman 13kg, domace janje. Sad su vec i veliki tesko je naci manje janje. Zavrsavali fasadu na kuci pa sam pekao
Miro Tuhy Daj ne seri Reci lipo ja san svinja i sve cu pojesti, covik samo pita jeli imas nije pita da mu dades ti odma vices da nema dovoljno
weky Svako kolinje ima svog Tuhija. Onog koji jede čvarke direktno iz kalupa i viče po dvorištu: NE IDU VAN, DONESI KRUHA I LUKA
Tuhy weky Realno, najbolji i jesu direktno iz kotla, onako vrući. U tome se mogu ubit. Kasnije su mi onak…oke, al rijetko se sjetim uzet i pojest.
Fenix member nadam se da će danas da odma navalimo 🤣 U Sloveniji je već neko vrijeme Rosti s uvijatim krumpirićima
DarkPunisher Ide i Deluxe i Rosti sigurno i nadam se cik cak ili uvijeni krumpiri…sline mi cure dok pisem
Fenix DarkPunisher kako sam ih osjetio… evo naježio sam se h. Šteta samo krunpirica Brijac sve. Btw jesi ti još uvijek na 0% slatkog?
Brijac Fenix Ma kakvih 0% slatkog , onda kad sam napisao da sam izdržao godinu dana to je bilo to, ali ne uživam više u slatkom kao prije toga i rijeko kad nešto pojedem.