Vidio jucer, bljucnuo u usta, zaboravio.
JRPG igre
Vidjeh i ja… Prvo šok i sreća a onda te zabljesne ovo ios/android. Čak i kad na tren pomislim da izgleda simpatično, sjetim se da je za mobitele i bude mi zlo…
Eh moj Konami… jedino što me u tome svemu tješi je da možda negdje postoji trunčica nade za novu, pravu igru. I neka samo ožive True Runes sagu… nitko sretniji od mene.
Dobar znak za budućnost,popularnost jrpg igara je u porastu tako da to možda podstakne Konami da napravi novi nastavak…mislim da bi i prodaja bila dobra jer je stvarno puno fanova koji ga željno iščekuju. Primjecujem u trejleru da se pojavljuje Flik koji je jedan od najpopularnijih likova kao i Humphrey i Viki. Takodje vidim da nas radnja bar u jednom trenutku vodi u Scarlet Moon Empire jer prepoznajem Gregminster…za ostale gradove i sela nisam siguran.
Ja i dalje nisam prebolio Gremia.
Između Gremia, Nanami i Lyon, nekako mi je uvijek najviše bilo žao Lyon (usprkos što nisam fan 5 nastavka).
Šta vam ima biti zao kad svo troje preživljavaju.
I to što kažeš, osim ako ne skupljaš sve likove.
Prekrasno…
- Uređivano
Zanimljivo Dobra igra, no meni taj barokni stil ne lezi nikako. Zapravo, pocinjao sam i odustajao barem 10 puta dok 11ti nisam presao.
Ali, ne bih se bunio da i dalje dobivamo takve unikatne igre.
Sitin se da je uskoro Lunar kolekcija
Oden na ps store ima u najavi ali nema cijene oden na net kad bogami i to ce biti 50e
Jebeno su prisrali sa cijenama, mrvicu dignu grafiku da izgleda ok na danasnjim ekranima i pljuc to je 50e
Cekati ce se i ona na akciji
Chrono Trigger celebrates 30th anniversary; various projects beyond the game world planned