JRPG igre
Nadam se da neće opast kvaliteta pisanja sa time. Do sad su jedva uspjevali po jedan trails godišnje napravit, ovo je više nego duplo. Nije lako napistat tako dugu priču u kratko vrijeme, pogotovo ako misliš dodavat hrpu sitnih detalja kao do sad i provjerit da se sve napisano uklapa u zadnjih X nastavaka. A i imam osjećaj da će doć do zasićenja.
- Uređivano
- Uređivano
kabegami bio Kickstarter za to (guns undarknes)izgledalo…..pa onako.
Videcemo kako ce se razvijati.
- Uređivano
Editirao sam post. Na mobu mi se vidjelo kako je trebalo a tek dolaskom na komp sam skužio da s uopće ne vidi dobro.
Novi Monster Hunter bi mogao biti najavljen na Tokyo Game Show 2023
https://wccftech.com/next-monster-hunter-may-be-announced-during-tokyo-game-show-2023/
- Uređivano
Koei Tecmo u suradnji sa TYPE-MOON i Aniplex radi akcijski RPG Fate/Samurai Remnant koji bi trebao izaći 2023. za PS4, PS5, NS i PC
- Uređivano
Nenajavljeni naslovi ce vjerojatno biti multi-platformski naslovi pošto Sega zahtijeva da budući Atlusovi naslovi budu multi-platformski
“In 2023, starting with the release of the Persona 3 Portable and Persona 4 Golden remasters, we’re also planning several unannounced titles. Please look forward to them!”
12.5. 2023.
17.2. 2023.
Izgleda super i baš se veselim ovome.
kabegami Bas sam kolegi pricao kako banalni i jednostavni razgovori u toj igri prste necim posebnim, manje je vise. Skroz simple price, a tako efektivne i dobro napisane. Odlican koncept starih igara tesko je nadmasiti.
Sorcerer Jesi ti ikad odigrao ijednu igru iz ove teme? Imam feeling da nisi i da samo konstatiras.
- Uređivano
Dragon Quest VII, Dragon Quest VIII, Dragon Quest IX, Dragon Quest XI, Persona 3, Persona 4 , Persona 5, Shin Megami Tensei III, IV, V, Xenoblade, Xenoblade 2, Xenoblade 3, Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, Live A Live, The World Ends With You, Kingdom Hearts , Kingdom Hearts II, Kingdom Hearts III, Tales of Arise, Pokemon serijal
Covjek pametno preskočio jedan od most overrated serijala svih vremena zvan finalna fantazija.
Slučajno sam naletio na ovo… Moram priznati da mi je zaigralo srce kad se prebacilo na "gameplay".
Možda jednog dana. Možda!!
- Uređivano
O ovoj igri Atlus još nije dao nove informacije iako je najavljena prije 5 godina. Nadam se da će ove godine pokazati barem gameplay
Gledanje jubita nije igranje huehue
- Uređivano
Jedna od najboljih igara prošle godine koje sam odigrao, a da budem iskren glasao sam da bude GOTY. Ono što mi se najviše dojmilo su priča, likovi, gameplay i glazba. Monolith Soft je napravio vrhunski posao sa Xenoblade 3 koji mi je daleko bolji od Xenoblade 2, a dok mi je Xenoblade uz Xenoblade 3 najbolji u serijalu. Volio bih vidjeti od Monolitha Softa neki novi IP
https://noisypixel.net/the-final-fantasy-tactics-team-incredibly-busy/
HYPE! HYPEEEEE!!
Nadam se nečemu konkretnom i što nije za mobitele. Hah