Miro ufff day 0 kupnja, jos dvanajstica i da remake/remasteriraju sedmicu i osmicu 🔥🔥🔥

Twillight

A bar 8 mislin da nemoraju previse se zajebavati da ga portaju na ps5

foggy Ima netko tko je dvicu presao i da me razuvjeri?

Ja sam prešao i ne, ne mogu te razuvjeriti.

Bilo je davno, ali Saga je (za mene) bila i ostala prosjek žanra. Još sam nekoliko puta pokušavao ponovo igrati (nostalgija i sve to) i jednostavno mi nije išlo. Ima jako dobar art, još je na PS1 izgledala prekrasno ali sve ostalo mi je meh (kao i cijeli serijal).

Kada pogledam što sve izlazi i što je već vani, Saga Frontier 2 mi definitivno nije na popisu igara kojima se želim posvetiti.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

kabegami Onda sve jasno, isto mi je bilo. Romancing Saga remake zadnji sto je izasao mi je bio ok, ali on je valjda i jedini vise na tu stranu koju zapravo volim. Taj sustav napredovanja mi je skroz cudan bio, ne volim kad me igra kaznjava jer se fajtam.

herc i nebi oni slučajno napravili remake, barem meni, najboljeg FF-a

17 dana kasnije

Prije nekoliko dana sam napokon završio Blue Dragon.

Jako dobra igra koja bi bila još i bolja da žuta nakaza nije vrištala. Definitivno u top 3 najiritantnija lika koje sam ikada čuo.

Fini klasični turn based sa dosta caka koje igru čine svježom. Priča je dosta prosječna i likovi su mogli biti malko bolje odrađeni. Ipak, ima jako puno sadržaja i post gamea pa se sve nekako izbalansiralo.

Muzika je vrhunska. Eternity je valjda najluđa boss tema koju sam čuo. Odlično nešto.

Sve u svemu, drago mi je da sam ga napokon završio jer sam na to čekao godinama. Neke su stvari mogle biti bolje, ali kako bilo da bilo, definitivno obavezno štivo svakog JRPG sladokusca.

herc e da hoće to remasterirati kako treba. Yasumi Matsuno tata za ove djecije jrpg popevke.

Konstatacija: Nakon Lost Odyssey najbolji jrpg koji je izasao je DQ11. A prije LO je FFX. Holly trinity.

mjesec kasnije

f_i_c_o

Napisi odmah da je F2P mobile game, ovako se samo razocaras kad otvoris video. 🙁

sanzo E, Persona5: The Phantom X je F2P mobile game koji će doći na PC. Ak te ne zanima, nemoj pokretat video da se ne razočaraš.

I tak, krenuo Dragon Quest 3 Remake i uživam. Battle na ultra fast, klase malo kemijam da vidim tko mi paše i to je to. Za sada sve što sam htio i čega se sjećam iz serijala.

foggy

Sa gušton odigrano cin je izašlo, i sad cekan 1 i 2 hd.

Dragon Quest je daleko najbolji jrpg serijal

Nadam se da će nastavit s tim remasterima dok ne dođe na red moj omiljeni DQ VIII…

Miro Predivno su ga rimajkali, baš lijepo i svježe izgleda, i QOL je tu, ali da su bar i taj Inventory sredili. Guštanje, pa taman da se malo oporavim.

foggy

Je bas je top igra.

Njega nisa prije odigra mislin da san kupio neku verziju na switchu DQ 1 2 i 3 ali kako su ovo najavili onda san odusta od igranja tamo.

Jedino sto nisan odigra DQ5 a svi kazu da je najbolji samo nikako naci vrimena i ko ce sad opet igrati na DSu igre