AbelKOsMos

Za takvu enciklopediju je jeftino. Šteta što takve stvari nikad ne dođu u naše knjižare i multimedijske trgovine.

6 dana kasnije

Nastavio sa igranjem Tales of Vesperia i još uvijek me igra previše ne vuče. Završio act 1, igram par sati act 2, ali nije to to (što se priče i likova tiče).

Zasad Graces f bolji, tu je negdje sa Xilliom, možda čak dajem Xilliji laganu prednost, vidjeti ćemo do kraja, ali gotovo 30 sati igre i gubim volju za dalje.

Legendary_Hero Zasad Graces f bolji, tu je negdje sa Xilliom, možda čak dajem Xilliji laganu prednost, vidjeti ćemo do kraja, ali gotovo 30 sati igre i gubim volju za dalje.

Xilia je drlog, i druga isto. Jedan od ranih modernih Tales naslova koji je genijalnost unikatnih lokacije i artworka zamijenio pustim otvorenim svijetom koji je odurno dosadan i nimalo impresivan za istraživati. Vesperia je 100 puta bolji design igre, a priča je hit or miss, makar je Yuri jedan od bolih protagonista, jedan od rijetkih koji doslovno kolje bad guyse kada zakon zakaže.

Hvala njima, a da se zahvale nama mogli su portat SMT V na plejku i PC. Ili nek najave šesticu koja će bit za sve.

foggy

Xillia 2 mi je najlošiji Tales koji sam odigrao. Xillia 1 onako solidan, ne pretjerano dobar i daleko lošiji od old school nastavaka. Nakon 30 sati igre Vesperia mi je konačno postala zanimljiva (Judith se joinala u party pa je to najviše pridonjelo). Cast je onako - prosječan. Yuri, Karol, Judith, Flynn bi svrstao u plus, ostali su nezanimljivi, dok je Estelle daleko iritantna i gotovo mi narušuje igru svojim karakterom.

Važno za napomenuti da je Vesperia jedina Tales igra gdje sam odlučio igrati sa japanskim glasovima, jel jednostavno ne ide engleski voice over. (Najviše me smeta što je Flynn zapravo Jude iz Xillie, Judith mi se ne uklapa glas, Yuri ima dva različita glasovna glumca i još da nadodam da je scenarij c kategorije k tome popračen iritatnom glumom i ne ide, gubim volju za igrom pa sam prebacio na japanske glasove.)

Novosti, novosti!

17 dana kasnije

Znam da je za mobitele, znam da je gacha ali kako ovo dobro izgleda!! I još je Sakimoto na soundtracku…

kabegami I da nije SRPG 😃

Da, ima onaj šmek, ali mobilne igre preskačem u širokom luku.

5 dana kasnije

Ovo izgleda jako jako jako zanimljivo

Free je na game passu

Miro Pratio sam, pa stao. Ako zaigraš javi kakva je. I mene baš zanima, a vidim po grupama da se ljudi isto hajpaju na igru. Taman bih mogao do FF-a roknut to ako ima i na plejci 😃

foggy

Mislin da izlazi za sve platforme 8.12 ali nevirujen da cu odma zaigrati iman previse toga sto san poceo a nisan zavrsio.

Miro Mislin da izlazi za sve platforme 8.12 ali nevirujen da cu odma zaigrati iman previse toga sto san poceo a nisan zavrsio.

Ja imam najveće podočnjake ikad, i najmanje slobodnog vremena ikad, pa te skroz razumijem.

Torgue Ima. PS 4, Xbox One, PC i Switch.

Jeeeej, JRPGej sreća 😃

Čeka se Crisis Core, Symphonia, Suikoden Remasteri.

Mozete vec igrati putem emulatora za Nintendo Switch iako izlazi sutra

6 dana kasnije

Znači ovo je puna snaga Kuro enginea.

Jedva čekam, na prvu izgleda sjajno. Bome sam se zaželio novih Adolovih avantura.

Ima netko da je igrao TWEWY na switchu? Pokušavam igrat,ali kontrole su nespretne u oba moda. Za touch kontrole su mi prsti malo preglomazni i ne mogu precizno stiskat, joycon kontrole su grozne i često mi ne uhvati napade. Pretpostavljam da bi trebalo imat stylus za switch da bude bolje?

sanzo Uf, nisam. DS je bio savrsen bas zbog pena, probaj isto tako ovdje. Ne vidim nacin da precizno crtas napade rukama. I ne znam kak su izveli 2 ekrana, sad je sve na jednom?

foggy samo jedan ekran, partner se pojavi na njemu kad koristis napade. Skinuo sam joycone i drzim switch kao tablet pa nekako ide. Nije idealno, ali bolje nego s e ostalo kako sam probao. Vidit cu da li ce tako ic i kasnije kad budu tezi protivnici.

f_i_c_o

Nisam ni znao koliko sam nahajpan dok nisam vidio prve slike.

Krajolik vuče na Danu, a sve što vuče na Danu je zakon. Ipak, najviše od svega me zanima novi combat sustav. Jedva čekam da dobijemo neke konkretnije informacije. 😃

Sorcerer

Meh, to je KH. Ljude će zanimati, još kad Nomura doleti i kaže da je lore izuzetno bitan za radnju…

5 dana kasnije