Igra se Final Fantasian, jos uvijek 😤

Procitao sam na HLTB da prica traje 20ak sati. Kontam taman za mene! I sta se desilo? Evo me na 57h 😱 🚨

Prelazim skoro sve side questove ✅️ fak.

A danas mi stigao KCD2 pa mi neugodno ostaviti Fantu nedovrsenu… ne mogu ❌

solidmerlin mozda Act 1, ali drugi act je duzi od toga alone, plus nije lagana igra pa je 60h satnica.

13 dana kasnije
    • foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Vidio jucer, bljucnuo u usta, zaboravio.

foggy Ništa im više nije sveto. FucKonami.

Vidjeh i ja… Prvo šok i sreća a onda te zabljesne ovo ios/android. Čak i kad na tren pomislim da izgleda simpatično, sjetim se da je za mobitele i bude mi zlo…

Eh moj Konami… jedino što me u tome svemu tješi je da možda negdje postoji trunčica nade za novu, pravu igru. I neka samo ožive True Runes sagu… nitko sretniji od mene.

Dobar znak za budućnost,popularnost jrpg igara je u porastu tako da to možda podstakne Konami da napravi novi nastavak…mislim da bi i prodaja bila dobra jer je stvarno puno fanova koji ga željno iščekuju. Primjecujem u trejleru da se pojavljuje Flik koji je jedan od najpopularnijih likova kao i Humphrey i Viki. Takodje vidim da nas radnja bar u jednom trenutku vodi u Scarlet Moon Empire jer prepoznajem Gregminster…za ostale gradove i sela nisam siguran.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Ja i dalje nisam prebolio Gremia.

Između Gremia, Nanami i Lyon, nekako mi je uvijek najviše bilo žao Lyon (usprkos što nisam fan 5 nastavka).

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

kabegami Najsara, kad ce to? April 7 krece kampanja ili igra?

foggy

Da, sad tek kreće Kickstarter. Nadam se da će biti uspješan jer izgleda mi baš kao pravi old school biser.

herc

Skoro si me ubio s ovim. Ufff, svijetlo sam već vidio.

Na Duckstationu izgleda i igra se predivno. Inače, jedna od najboljih igara ikada. Svake godine ga prođem barem jednom i još mi nikada do sada nije dosadio. Moram prestat jer ću pustit sve drugo i opet krenut igrat.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

Zanimljivo 🙂 Dobra igra, no meni taj barokni stil ne lezi nikako. Zapravo, pocinjao sam i odustajao barem 10 puta dok 11ti nisam presao.

Ali, ne bih se bunio da i dalje dobivamo takve unikatne igre.

kabegami

Ono što mene čudi, kako to da nismo dobili nastavak s obizrom na kvalitetu igre i rekacije publike. Doduše, isto to mogu reć i za Xenogears i Chrono Cross.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

herc Odgovor je jedan jedini, i svi ga na zalost znamo.