Sve redom mediocre igre, ali jrpg zanr je odavno na aparatima i da nije Atlusa, Falcom-a i Monolith-a, vec bi palili lampione jos u prošloj generaciji konzola.

maverick

3 najlosije igre sa ovog spiska meni su bolje od citavog opusa Falcoma i Atlusa. I Monolith zna malo zasrat. Npr razvuceni Xenoblade 1 te usrana Torna.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

maverick jrpg zanr je odavno na aparatima

What 😃 2024 najjaca godina turn based jrpg-a. Cak je i square izbacio DQ3 i Star Ocean 2 remaster je genijalan. Kakvi aparati 😃

solidmerlin ni ja nisam najveci fan Falcoma i Atlus, ali kritika i kvaliteta govori u njihovo ime.

foggy square izbacio DQ3 i Star Ocean 2 remaster je genijalan

Jel se cujes?!

Cijela jebena generacija je remaster indie/pixel drek generacija. Kupis 800€ konzolu da bi igrao usranu igru pogledom odozgo iz 41. Ne hvala, barem sto se mene tice.

foggy

Nisi se još naviknuo da se jednom mjesečno 3-5 dana ne smiješ obazirat na njegove ispade? Pričekaj da mu prođe pms. 😃

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

sanzo Bome da, malo mu je zapelo pijeska isto. Danas nije dan za raspravu 🙂

14 dana kasnije

Igra se Final Fantasian, jos uvijek 😤

Procitao sam na HLTB da prica traje 20ak sati. Kontam taman za mene! I sta se desilo? Evo me na 57h 😱 🚨

Prelazim skoro sve side questove ✅️ fak.

A danas mi stigao KCD2 pa mi neugodno ostaviti Fantu nedovrsenu… ne mogu ❌

solidmerlin mozda Act 1, ali drugi act je duzi od toga alone, plus nije lagana igra pa je 60h satnica.

13 dana kasnije
            • foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Vidio jucer, bljucnuo u usta, zaboravio.

foggy Ništa im više nije sveto. FucKonami.

Vidjeh i ja… Prvo šok i sreća a onda te zabljesne ovo ios/android. Čak i kad na tren pomislim da izgleda simpatično, sjetim se da je za mobitele i bude mi zlo…

Eh moj Konami… jedino što me u tome svemu tješi je da možda negdje postoji trunčica nade za novu, pravu igru. I neka samo ožive True Runes sagu… nitko sretniji od mene.

Dobar znak za budućnost,popularnost jrpg igara je u porastu tako da to možda podstakne Konami da napravi novi nastavak…mislim da bi i prodaja bila dobra jer je stvarno puno fanova koji ga željno iščekuju. Primjecujem u trejleru da se pojavljuje Flik koji je jedan od najpopularnijih likova kao i Humphrey i Viki. Takodje vidim da nas radnja bar u jednom trenutku vodi u Scarlet Moon Empire jer prepoznajem Gregminster…za ostale gradove i sela nisam siguran.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Ja i dalje nisam prebolio Gremia.

Između Gremia, Nanami i Lyon, nekako mi je uvijek najviše bilo žao Lyon (usprkos što nisam fan 5 nastavka).

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

kabegami Najsara, kad ce to? April 7 krece kampanja ili igra?

foggy

Da, sad tek kreće Kickstarter. Nadam se da će biti uspješan jer izgleda mi baš kao pravi old school biser.