• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

kabegami Najsara, kad ce to? April 7 krece kampanja ili igra?

foggy

Da, sad tek kreće Kickstarter. Nadam se da će biti uspješan jer izgleda mi baš kao pravi old school biser.

herc

Skoro si me ubio s ovim. Ufff, svijetlo sam već vidio.

Na Duckstationu izgleda i igra se predivno. Inače, jedna od najboljih igara ikada. Svake godine ga prođem barem jednom i još mi nikada do sada nije dosadio. Moram prestat jer ću pustit sve drugo i opet krenut igrat.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Zanimljivo 🙂 Dobra igra, no meni taj barokni stil ne lezi nikako. Zapravo, pocinjao sam i odustajao barem 10 puta dok 11ti nisam presao.

Ali, ne bih se bunio da i dalje dobivamo takve unikatne igre.

kabegami

Ono što mene čudi, kako to da nismo dobili nastavak s obizrom na kvalitetu igre i rekacije publike. Doduše, isto to mogu reć i za Xenogears i Chrono Cross.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

herc Odgovor je jedan jedini, i svi ga na zalost znamo.

Sitin se da je uskoro Lunar kolekcija

Oden na ps store ima u najavi ali nema cijene oden na net kad bogami i to ce biti 50e

Jebeno su prisrali sa cijenama, mrvicu dignu grafiku da izgleda ok na danasnjim ekranima i pljuc to je 50e

Cekati ce se i ona na akciji

herc

Ne stavljaj mi ovo ako nema nista

Nemoj mi srce uznemiravati zanista

• Uređivano

Miro

Ja sam u šoku samim time što su se uopće sjetili.

Najmanje što očekujem je je 2D-HD remake u nadi da neće usrat. A ako slučjno najave planove za 3. dio, skidam rakiju s tavana.

Sve u svemu, sada se još više veselim Nintendo Directu.

herc

Ja se pravin da drugi dio niti ne postoji.

A zadovoljan bi bija i sa obicnim hd isprdtkom za ps5

Miro

Ja pak da je samo Chrono Cross izašao. Prvi nastavak sam droppao, ali zato sam se Chrono Crossa naigrao.

Legendary_Hero

Prvi je meni i dalje najbolja i najdraža igra u životu, nevirujen da cu ikad vise odigrari bolji rpg od njega.

Drugi je imao cudnu borbu koja mi se nikako nije svidila i puno likova sto mrzim u rpgu. Nisan ga nikad odigrao do kraja.

Planira san dati joj sansu ovo zadnje sto su izbacili ali nako recenzija di su sve zivo zasrlali iskreno zaboravio san da je i izaslo.

Chrono iman na ps1 na dsu na androidu i na iosu

Ocu ps5 verziju sa trofejima

I trofej za sve krajeve

Miro Planira san dati joj sansu ovo zadnje sto su izbacili ali nako recenzija di su sve zivo zasrlali iskreno zaboravio san da je i izaslo.

Treba vidjet jesu patchirali. Koma je port bio, fps madness, spora ucitavanja… uzas zivi.

Trigger je mila majka za Cross, uvijek bio i ostao.