solidmerlin mozda Act 1, ali drugi act je duzi od toga alone, plus nije lagana igra pa je 60h satnica.
JRPG igre
Brace yourselves, mobilni Suikoden is coming (free to play, sigh) - https://www.konami.com/games/suikoden/star_leap/us/en-us/
Vidio jucer, bljucnuo u usta, zaboravio.
Vidjeh i ja… Prvo šok i sreća a onda te zabljesne ovo ios/android. Čak i kad na tren pomislim da izgleda simpatično, sjetim se da je za mobitele i bude mi zlo…
Eh moj Konami… jedino što me u tome svemu tješi je da možda negdje postoji trunčica nade za novu, pravu igru. I neka samo ožive True Runes sagu… nitko sretniji od mene.
Dobar znak za budućnost,popularnost jrpg igara je u porastu tako da to možda podstakne Konami da napravi novi nastavak…mislim da bi i prodaja bila dobra jer je stvarno puno fanova koji ga željno iščekuju. Primjecujem u trejleru da se pojavljuje Flik koji je jedan od najpopularnijih likova kao i Humphrey i Viki. Takodje vidim da nas radnja bar u jednom trenutku vodi u Scarlet Moon Empire jer prepoznajem Gregminster…za ostale gradove i sela nisam siguran.
Ja i dalje nisam prebolio Gremia.
Između Gremia, Nanami i Lyon, nekako mi je uvijek najviše bilo žao Lyon (usprkos što nisam fan 5 nastavka).
Šta vam ima biti zao kad svo troje preživljavaju.
I to što kažeš, osim ako ne skupljaš sve likove.
Prekrasno…
- Uređivano
Zanimljivo Dobra igra, no meni taj barokni stil ne lezi nikako. Zapravo, pocinjao sam i odustajao barem 10 puta dok 11ti nisam presao.
Ali, ne bih se bunio da i dalje dobivamo takve unikatne igre.
Sitin se da je uskoro Lunar kolekcija
Oden na ps store ima u najavi ali nema cijene oden na net kad bogami i to ce biti 50e
Jebeno su prisrali sa cijenama, mrvicu dignu grafiku da izgleda ok na danasnjim ekranima i pljuc to je 50e
Cekati ce se i ona na akciji