themarko Sve najbolje PepsiDude.
milicevic87 Kakav je line up za Našice? Jesu bili Grše ili Vojko barem?
themarko Sve najbolje PepsiDude.
milicevic87 Kakav je line up za Našice? Jesu bili Grše ili Vojko barem?
Nisam ja nikakav pepsi! Mozda bih bio twist da postoji ali ukinuli nam to
kaj da vam velim. Jedite, pijte i guzite. I igrajte dobre naslove! <3
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
Zero nitko od navedenih. Samo ona.
klinjo super. Ja sam kao klinac imao veliki akvarij sa 60+ tropskih ribica koje su baš zahtijevale uvjete, grijanje, filtriranje vode, osvjetljenje, čišćenje, itd.
Uglavnom, jedan dan se pokvario termostat na onom staklenom grijaču za vodu, nije ga ugasio. Voda se pregrijala i našao sam par ribica na podu, srećom su još bile žive. Promijenio pola vode da smanjim temperaturu.
Zakasnio na prva dva sata u školi. Nastavnica je rekla da je to bila najmaštovitija laž koju je čula za eskiviranje
Nije bilo šanse je uvjeriti.
BTW naletio opet na ovu sliku. Snimak Tokia iz zraka, ovo je nevjerojatno uvijek iznova
Nekoliko puta sam naletio na ovaj reel i svaki put udari jako u srce. Tocno se sjecam tih bozicnih praznika kada sam bio dijete, kada se probudim ujutro, a dolje u prizemlju se vec osjeti miris dima i tek nalozene vatre. Mama kuha i priprema kolace od ranog jutra. Ja i brat ubrzano pospremamo krevete, zracimo sobu i idemo na dorucak. Prve kreme kolaca su vec spremne za degustaciju, uzima se cola, trci gore u sobu i pali grijalica, radi se plan i raspored tko kad igra
chono na cemu ste igrali, koja platforma?
solidmerlin prvenstveno PC, ali igralo se i na NESu
Raziel Jel ti buraz i dalje aktivan na drustvenim mrezama?
Baš smo ga banali nekidan, napisao je nekom random čovjeku na FFA stranici da bolje da ga je stari izdrkao
Tzereen Nemam vremena i namjere pročitati sve komentare koji su sad tu. Krenuo sam i vidim da su svi isti. Ako ništa drugo, Naughty Dog topici su zbilja popularni.
Ali evo komentara i na našem portalu. Meni je ovo vrhunski. Maknuo sam imena jer sam navikao na GDPR.
yakuza_stinger Slavohski Brod, svaki dan. Svaki dan.
Jasno mi je da oko Jakuševca može bit loš zrak, ali kako u centru u samo nekoliko stotina metara imamo i najgori i najbolji zrak?
Pitam se gdje su postavljeni ti senzori, koliko su točni itd.
A onda imamo i ovo gdje nitko ne zna kako neke aplikacije rade i zapravo su napravljene kao reklama za pročišćavače zraka
Gledao sam i ja tu mapu. Stvarno nema smisla.
Iako, navodno znaju i gasiti aparate da prikriju loše stanje nekada. Navodno.
edit: pa da, tam di je kao najbolji zrak nemaš PM vrijednosti.
yakuza_stinger ali istina, tek sad izasao van i stvarno je neki grubi zrak danas