dormin ovo je kurac
Nema boga više uživati u nečemu. Čekala se nova ND igra 4 godine, mogao sam i pretpostaviti koliko će se srati bzvz po igri nakon TLOU2. Al ono naivac zaboravio šta je internet danas
Intergalactic: The Heretic Prophet
Blitz Vrhunska patetika i izigravanje žrtve. Čista petica s srčekom od učitelja.
Ima taj fascinantan fenomen da mahom ista ekipa koja orgija godinama po netu specifično po "woke" igrama na najmanji mogući otpor i direktni odgovor ima totalni emocionalni raspad. U redu je zlostavljati devove, glumce, fanove, ali nedaj bože da se odgovori, neeee, to je odma etiketiranje i omalovažavanje. Odmah u suze i mami pod dekicu.
Sad ako ti velim da je i to povezano s emocionalnom inteligencijom isto kao i lijepljenje ovih fotošopiranih slika cijeli dan po topiku postoji šansa da se i ti uvrijediš, ali riskirat ću. Samo nemoj izmišljat postojanje djece pliz, dosta mi je dvoje na savjesti.
Mislin da je bila neminovna negativna reakcija određenog djela publike samo zato što radi o ND igri. Tako će biti i sutra kada igra izađe i možda bude spektakl u svakom pogledu. Na ND je zalipljena ta etiketa i tu je priči kraj.
Manje više svi čije mišljenje cijenim u gaming prostoru i medijima imaju pozitivne reakcije na prikaz igre.
Ako ćemo realno, ND je ubacio ružnu ženu jer im se neda programirati photo mod.
Ošišana je zbog fizike kose da ne pate performanse…
Meni je jutros najveci problem oce li na ražanj odojak ili tuka…
- Uređivano
Lemov/Tarkovskov Solaris mi je jedan od dražih SF-ova.
A igra bi baca na film s tim misterioznim planetom na kojem se gubi kontak s onima koji ga posjete.
Iako je teško za očekivat da će igra otić u dubine Solarisa.
Miro nema tice do prasice
Zovite ih na forum, za mjesec dana ih istreniramo u gospodu koja će iznositi stavove na društveno prihvatljiv način.
- Uređivano
Lijepo objasnio čovjek u videu kako on to vidi
Što je najjače ja već 3. dan od najave slušam Pet Shop Boys-e.
- Uređivano
maverick roba. I kažu da će onaj mač izgleda biti kao grafički ekvilajzer ovisno koja muzika svira. Zasad samo rumor, ali baš izgleda kao to.
Onaj sistem koji Jordan koristi u trejleru je pravi sistem za aute od Sony
Animator koji je radio na UC2, za Activision i na GOW 2018 mikro analizira trejler