lars82 oxi Kad stigne i isprobam svakako napišem neke dojmove. Koristim jednu stvarno low budget već godinama plaćena nekih 1200 kuna tada, hidraulika. Koristim ju baš zbog donjeg dijela leđa jer me ubija od sjedenja cijeli dan i moram reći da nakon 20-30 min"veslanja" dnevnosam se preporodio.
klinjo Dobil FAP kamion u mjerilu 1:43 tvrtke Agrokomerc. Izlaze samo u Srbiji pod serijom "Legendarni kamioni". Dok nas u HR ko hebe..
klinjo Garrus_V svake godine mu je pred lepoglavski zatvor dolazila ekipa proslaviti njegov rođendan. I to su dolazili s nekoliko autobusa.
somethingwrong klinjo svake godine mu je pred lepoglavski zatvor dolazila ekipa proslaviti njegov rođendan. I to su dolazili s nekoliko autobusa "I da za mnom viču: on pravi naš je babo, i da za mnom viču, Amadeus Rambo"
Arcer Honor Magic 6 Pro se udomio kod mene u subotu, veselje prebacivanja svega sa prošlog kao inače kako to bude. Oneplus 12 me izdao nakon ni godinu dana, dobio je osip po ekranu, morati će na operacijski stol, nadam se.