Miro Ima koji app da je beslplatan sa ovim ai sranjima. Sve sto san trazio trazi placanje Jucer dobijen video di generira sliku dva frenda di se ljube ej to bi mi za firmu dušu dalo da malo radin cirkus.
Miro renda Jeben te u usta diga si me🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Miro Ako je to to onda da si bliže izljubija bi te više nego Yasuke non binary osobu Ali ako je neka fora jer vec 10 puti ne pogađan verify slova onda si me dobro diga smrade jedan Ako je drugo top fora🤣🤣🤣🤣
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Zero | 49 @Miro | 48 @Flipper | 46 @Brijac | 45 @prayer | 39 @fensisuperstar | 37 @solidmerlin | 31 @Tuhy | 30 @weky | 29 @Fenix | 28 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Miro | 139 @solidmerlin | 71 @Zero | 66 @Flipper | 58 @Brijac | 58 @Deadwalker | 54 @fensisuperstar | 53 @Torgue | 41 @herc | 39 @prayer | 38 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @prayer | 24 glasova u Astrobot digitalni kod za PS5 @klinjo | 17 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @weky | 15 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Solid_Snake | 14 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @fensisuperstar | 13 glasova u Blebletaonica 3.0 Ovaj post se automatski generira.