renda sad mi predstavnik zgrade poslal poruku da bili vatrogasci i HEP kod nas u zgradi. Ljudi se griju na struju, božićna drva popaljena i eto sranja na instalacijama koje su napravljene 1962. godine. I onda upravitelj zgrade prije nekog vremena rekel predstavniku da su nam instalacije ispravne. Eh, da smo u Americi padale bi tužbe. Ali smo u žabokrečini od države i mogu se jebat. Niti mogu upalit klimu da se grijemo, niti mi bojler radi. A ribe vjerovatno odlaze u vječna lovišta.
Blebletaonica 3.0
renda s obzirom da je blagdansko doba nije baš teško zaključiti zbog čega se troši više struje nego inače. Najveći potrošači u kućanstvu su štednjak, indukcijske ploče, klime, razne peći i bojler. Koliko znam kolači, mesine i sav ostali blagdanski asortiman se ne peče na lampicama i ako uzmemo u obzir da je većina ljudi vrijeme provodila doma, a nije bilo baš toplo, onda se lako može povezati zbog čega dolazi do ovakvih stvari kod lošijih instalacija.
Dečki žao mi je čuti šta se dogodilo pokušajte gledati s malo vedrije strane - moglo je završiti zaista puno puno gore
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @TITANXIS | 156
- @Fenix | 101
- @StarFox_N | 80
- @chono | 79
- @somethingwrong | 74
- @Raziel | 65
- @Miro | 59
- @foggy | 54
- @Zero | 51
- @fensisuperstar | 48
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @fensisuperstar | 90
- @Fenix | 83
- @solidmerlin | 69
- @Zero | 69
- @Raziel | 59
- @StarFox_N | 59
- @somethingwrong | 58
- @champion1 | 51
- @Miro | 47
- @klinjo | 46
Ovaj post se automatski generira.
- Uređivano
- Uređivano
fensisuperstar
Barem u nečemu da doživi 69
EDIT: Sad vidim da Zero isto ima. Tko zna… If you know what am I saying..
- Uređivano
wooddiebone HRT inkasatori?
Da bar. Oni ti uzmu par eura. Ovi oće bar 50
wooddiebone ha, ja sam pomislio da ti stvarno netko reketira obiteljski posao
somethingwrong hvala na pitanju, preživjele su. Nakon skoro 17 sati bez struje. Bilo mi teško dal budu preživjele. Učimo sina odgovornosti da ih treba hraniti i paziti, a uginule bi zbog neodgovornosti drugih ljudi.
wooddiebone mi upravo dali 20 iako je bilo premišljanja dal dat 30.
Ak za to dospijem na crnu listu, neka
Meni ne dolaze više crkveni lopinari. Moja mama prije par godina dala sveceniku neš nije bitno koliko i lik rekao samo toliko????
:-S
Samo da sa zakašnjenjem čestitam Božić i zaželim svima sretnu i uspješnu novu godinu koja dolazi!
- Uređivano
themarko Sve najbolje PepsiDude.
milicevic87 Kakav je line up za Našice? Jesu bili Grše ili Vojko barem?
Nisam ja nikakav pepsi! Mozda bih bio twist da postoji ali ukinuli nam to
kaj da vam velim. Jedite, pijte i guzite. I igrajte dobre naslove! <3