chono

Jel ti buraz i dalje aktivan na drustvenim mrezama?

Ne sjecam se kad sam posljednji vidio ga da sudjeluje na forumima.

Raziel nemam pojma, nisam aktivan na njima, osim na Instagramu. Sumnjam da ima vremena za forume sa troje djece

Raziel Jel ti buraz i dalje aktivan na drustvenim mrezama?

Baš smo ga banali nekidan, napisao je nekom random čovjeku na FFA stranici da bolje da ga je stari izdrkao Ha-Ha-Ha

Tzereen Nemam vremena i namjere pročitati sve komentare koji su sad tu. Krenuo sam i vidim da su svi isti. Ako ništa drugo, Naughty Dog topici su zbilja popularni.

Ali evo komentara i na našem portalu. Meni je ovo vrhunski. Maknuo sam imena jer sam navikao na GDPR.

Nisam nikad išao za kvalitetom zraka jer sam u ZG na Markuševcu i tamo ima šume da te boli glava, ali evo sada recimo sam doslovno u podnožju planine, prirode imaš gdje god pogledaš i i dalje he kvaliteta zraka po ovome osrednja. Strašno mr zanima gdje bi trebala biti točno dobra?

Jasno mi je da oko Jakuševca može bit loš zrak, ali kako u centru u samo nekoliko stotina metara imamo i najgori i najbolji zrak?

Pitam se gdje su postavljeni ti senzori, koliko su točni itd.

A onda imamo i ovo gdje nitko ne zna kako neke aplikacije rade i zapravo su napravljene kao reklama za pročišćavače zraka

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/ministarstvo-jedini-relevantni-podaci-o-kvaliteti-zraka-iz-ovlastenih-laboratorija/2564777.aspx

Gledao sam i ja tu mapu. Stvarno nema smisla.

Iako, navodno znaju i gasiti aparate da prikriju loše stanje nekada. Navodno.

edit: pa da, tam di je kao najbolji zrak nemaš PM vrijednosti.

doktor1

Koliko vidim najjebenije dijelove si sklepal, karoserija je tu, hehe!

Sretna nova jebem vam staru godinu!

Idem spavat dizem se u 5 i pol. Radim od 7.

Ugl želim vam svima sve najbolje u novoj godini. Puno sreće zdravlja ljubavi i para. Nemojte se ljutit ako sam bio malo pakšu ove godine, s ako sam vas otrovao na meetingu s alkoholom tko vas jebe kad me pratite! Slijedeće godine udaramo 4 štroha.

Voli vas sve nibba Fensi