Fenix slažem se s tobom. To i mene jebe. Mislim da ću dobiti masu struje. Sat vremena minimalno. Probao sam i s pola sata, ali ne bude to to. Ovo što weky kaže je isto istina. Kamen zadržava toplinu i doslovno možeš peći pizze jednu za drugom bez problema. Ako budeš pravio, dobro pazi da se ne ispečeš. Meni je desna ruka puna plikova od opeklina.
Kamen bi isto trebao biti stalno u pećnici, jedino je stvarno jebeno prebaciti pizzu na njega, a da se ne raspadne. Možda uzeti Memberov i Mirin trik, pa na kamen staviti papir za pečenje i nakon minutu - dvije samo papir maknuti.
Ima oko pizze podosta zajebancije, ali jednom kad je ispečeš, stvarno ćeš biti sretan i ponosan. Kad vidiš da se konačno u rubovima pojavi zrak, a tijesto u isto vrijeme mekano i hrskavo. Ja još nisam dobio čini mi se kvalitetu kao na videu, ali ide sve bolje. Bitno je sve jbg. Od pripreme do onih završnih dodira kao što su tiskanje zraka u rubove do "slapanja." Ali, vrijedi. Nema šanse da nakon ovoga više plaćam Glovo i sl. sranja za pizzu.