Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.

buz Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.

Ovo:

Brijac Na slici vidim samo calzone. Lp.

Bolje da je reš pečena, nego da je sirova.

Meni to zgleda ko pougljenjena pogača koja krvari.

Ovo nitko ne stavlja a bez toga nejde većina pečenja. Uz meseko mora ići i nekaj zelenog biljnog porijekla radi enzima za bolju probavu.

Mesina plus prilog i hrpica zelene salate a unutra stavit 1 režanj sitno nasjeckanog češnjaka i naravno ocat, sol i sve šta ide.

Flipper Nemojte vise stavljat slike pizze.

Nakon ove Titanove, ni ja više nisam gladan.

weky

u tom slučaju, možda ti se opet otvori apetit.

Jedna moja iz arhive. Tijesto po receptu Sašine kuhinje. Mislim da treba odstajati oko 30-60 min, znači ne treba pre dugo, a tijesto stvarno bude top + pečem u običnoj pećnici, ali na papiru za pečenje i na rešetkama, znači ne u nekoj tepsiji. 10 min treba da se ispeče.

Brijac Ne izgleda loše, to je vulgaris tijesto kakvo je i moja stara nekad radila (dok joj kombajn nije otrgnuo obje ruke) i to je sasvim korektna homemade pizza, ali težim nečemu višem, pogotovo jer sam ispljunuo 500€ za peć. Ako ću raditi s običnim tijestom, nisam trebao trošiti pare.

Ovo tijesto koje sam pokušao napraviti, ako mi ikad uspije, diže priču na jednu novu razinu. Probavat ću sad to koji put napraviti pa ću postati rezultate. Tri sam napravio i stavio sam pošteno sve tri kako god izgledale. Ovaj calzone liči na ništa, ali bome sam ga pojeo i bio je stvarno izvrstan, izim dva zalogaja gdje je najviše zagorio i tamo je bilo fuj.

A @Tzereen neće dobiti ni komadić zbog ovog bezobraznog komentara.

buz

Pa to je to. Nitko ne govori da je to loše ali to je skroz druga priča. To su one pizze koja ekipa sad zove bakina pizza jer su to tako radile prije naše bake/mame. Tijesto se diže 30-60 min, razvuče se debljine od malog prsta do palca nabacaš sastojka da je više što više masno, sirnato i nakrcano, te s tim u rernu. Meni je i to super iako to sad full rijetko radim, ali kad me pukne da hoću pizzu za sat vremena onda opalim i takvu, samo tad odem full junk food mood pa napravim neku tipa pepperoni i punim kore sa sirom i šalšom.

A jbg kažem trebao bih puno više njih izbacit od 3 komada godišnje. Meni ti je zbilja preporuka da se vježbaš na običnoj peći dok ne dobiješ željeno tijesto. S ovim ti je vjerovatno i zajebanije, a kao što si i sam rekao padne ti i volja i moral kad se jebeš dva dana s tim pa ne ispadne kako si zamislio.

Lungić umotan u špek, sir i lisnato.

Evo ja danas punio batak i karabatak

1 / 5

E danas malo odojka odnosno prsut od odojka u špakeru

1 / 6

Bio u mesinici di uziman nije jeftino ali je domace i nikako poci od kad je sve poskupilo vidin ramstek kaze on odlezan bez kosti aj daj uzmen 3 fete taman bilo 1kg izaden van pogledan racun a ono 150kn kila reko mora biti dobro. I evo danas spreman i stavin fetu ramsteka iz plodina na akciji bilo 50kn kila spekao narezao i onda testiranje ja zena i dica i ovaj iz plodna malo tvrđi ali duplo ukusniji pa se ti misli… Mada i u plodine vozi lokalna mesnica koja misa malo domace malo izvana ali isto nesmi ovakva razlika u okusu biti da ga jebes

1 / 5

member

Inace kupim u metroa oko 40kn kila ali bio neki americki tjedan u lidla i bila je kila 20kn ja kupio 3 4 kile ali su jako losi, nije skroz nejestivo da ih bacin ali nebi ih preporucio nikome

Domaći ćevapčići od govedine:

1 / 5

6 dana kasnije

Dobro je izgledala ona kokainska marinada, šta je je 🤷