Kaj ne?
FFA: Food For All
De nemojte slučajno to nazvati pica for all jer će onda raziel i brijač stavljati nutra malo drugačije slike.
Ne bojim se njihovih slika, nego Titanovih. Bile to slike pica ili pizza, jednako je zastrašujuće.
Ne znam šta je ovo, ali izgleda kao skamenjeno govno.
E danas san nastavio testirati kamen sa sendvicima u pizza tijestu
trebo si čitav špaher obložit kamenom sa svake strane pa bi imal pravu krušnu peć a ovo je goli kurac.
- Uređivano
Miro Znači moraš kamen prvo dobro ugrijati, na najvišoj temperaturi barem 45 minuta nek se grije. Onda ga digneš na najvišu moguću razinu, tik ispod gornjeg grijača i na pećnici prebaciš u onaj mod koji full snagu baca u gornji grijač. Samo ćeš tako dobiti željeni efekt s tim kamenom. Tek kad je sve to dobro zagrijano i kad digneš gore, onda staviš pizzu ili što već.
buz Znači moraš kamen prvo dobro ugrijati, na najvišoj temperaturi barem 45 minuta nek se grije. Onda ga digneš na najvišu moguću razinu, tik ispod gornjeg grijača i na pećnici prebaciš u onaj mod koji full snagu baca u gornji grijač. Samo ćeš tako dobiti željeni efekt s tim kamenom. Tek kad je sve to dobro zagrijano i kad digneš gore, onda staviš pizzu ili što već.
Moram se samo vratiti na nešto još jednom… i onda dobiješ ovo:
Grijen ja špaker uvik do kraja nekih sat vrimena prije nego stavin peci, kamen san danas grije oko sat i 10 min.
Stavio san skroz doli radi navike jer kad sam pekao u roštijeri onda ako je dignuto zapali mi se mocarela a doli ne dobijem koricu.
Tu se speklo sve sto se tice sendvica ali falilo je boje
Ja bi jeo pizzu.