Miro bolje da si kamen za kupus kupio, a ne za pizzu.

weky 3 Pizze i 10 mjeseci, molim lijepo. 😄

buz 3 Pizze i 10 mjeseci, molim lijepo. 😄

Onda je to ozbiljan posao.

Praktički si spreman za FFA Pica for All

De nemojte slučajno to nazvati pica for all jer će onda raziel i brijač stavljati nutra malo drugačije slike.

Ne bojim se njihovih slika, nego Titanovih. Bile to slike pica ili pizza, jednako je zastrašujuće.

TITANXIS Ta je super kakve pice inace stavljas…mislio je na one tvoje sto imaju fi 300

Amateri.

Večera - grah u umaku od graha.

Francuski kruton.

Kruh iz pekare. Nije domaći jbg.

Ne znam šta je ovo, ali izgleda kao skamenjeno govno.

E danas san nastavio testirati kamen sa sendvicima u pizza tijestu

1 / 5

trebo si čitav špaher obložit kamenom sa svake strane pa bi imal pravu krušnu peć a ovo je goli kurac.

Miro Znači moraš kamen prvo dobro ugrijati, na najvišoj temperaturi barem 45 minuta nek se grije. Onda ga digneš na najvišu moguću razinu, tik ispod gornjeg grijača i na pećnici prebaciš u onaj mod koji full snagu baca u gornji grijač. Samo ćeš tako dobiti željeni efekt s tim kamenom. Tek kad je sve to dobro zagrijano i kad digneš gore, onda staviš pizzu ili što već.

buz Znači moraš kamen prvo dobro ugrijati, na najvišoj temperaturi barem 45 minuta nek se grije. Onda ga digneš na najvišu moguću razinu, tik ispod gornjeg grijača i na pećnici prebaciš u onaj mod koji full snagu baca u gornji grijač. Samo ćeš tako dobiti željeni efekt s tim kamenom. Tek kad je sve to dobro zagrijano i kad digneš gore, onda staviš pizzu ili što već.

Moram se samo vratiti na nešto još jednom… i onda dobiješ ovo:

Brijac To mu se neće dogoditi u pećnici, ovo je iz peći na drva u kojoj je preko 400°C i pizza je pečena za max dvije minute.

buz

Grijen ja špaker uvik do kraja nekih sat vrimena prije nego stavin peci, kamen san danas grije oko sat i 10 min.

Stavio san skroz doli radi navike jer kad sam pekao u roštijeri onda ako je dignuto zapali mi se mocarela a doli ne dobijem koricu.

Tu se speklo sve sto se tice sendvica ali falilo je boje