Fenix slažem se s tobom. To i mene jebe. Mislim da ću dobiti masu struje. Sat vremena minimalno. Probao sam i s pola sata, ali ne bude to to. Ovo što weky kaže je isto istina. Kamen zadržava toplinu i doslovno možeš peći pizze jednu za drugom bez problema. Ako budeš pravio, dobro pazi da se ne ispečeš. Meni je desna ruka puna plikova od opeklina. 😃
Kamen bi isto trebao biti stalno u pećnici, jedino je stvarno jebeno prebaciti pizzu na njega, a da se ne raspadne. Možda uzeti Memberov i Mirin trik, pa na kamen staviti papir za pečenje i nakon minutu - dvije samo papir maknuti.
Ima oko pizze podosta zajebancije, ali jednom kad je ispečeš, stvarno ćeš biti sretan i ponosan. 🙂 Kad vidiš da se konačno u rubovima pojavi zrak, a tijesto u isto vrijeme mekano i hrskavo. Ja još nisam dobio čini mi se kvalitetu kao na videu, ali ide sve bolje. Bitno je sve jbg. Od pripreme do onih završnih dodira kao što su tiskanje zraka u rubove do "slapanja." Ali, vrijedi. Nema šanse da nakon ovoga više plaćam Glovo i sl. sranja za pizzu.