Završio sam gotovo prvi chapter. Znate i sami koji igrate koliko je dugačak, ako igrate side misije i čistite mapu, a ja to radim. Već sam podosta nadogradio Jina. Čak mislim da sam pomalo OP. Imam rekao bih dobrih 7-8 sati igre, a možda i više.
Ne znam i dalje što bih rekao, osim da se nadam da će biti više raznolike misije nego dosad. Priča je slaba, likovi nemaju duše neke, a dizajn questova je loš i jednoličan. Jako je sve isto - kažem barem sada kad idem spasiti ujaka onog. Mislim pošalje me na quest, odradim i odreže mi quest, pa ajde opet malo šetaj, pa idi...sve je isto zasad.
S druge strane najveća zvijezda igre je svijet koji je predivan i možda najbolji koji sam vidio. Ne kužim kako su to izveli na PS4, ali sve je toliko predivno da vuče na igranje. Ne znam jesu li druge regije drugačije, ali ova prva (koliko vidim i najveća) je baš predivna.
Borba je odlična, ali je sad pomalo postala već repetitivna, iako se moraju pohvaliti mogućnosti nadogradnje za sve moguće stvarčice u igri. Više ne znam hoću li sve ganjati jer se bojim da bi mi igra mogla postat dosadna.
Zasad nekih 8 max.