- Uređivano
Uz ovaj glavni video kaj je Fenix uploadao na FFA, napravio sam i jedan crno bijeli video kao posvetu Kurosawinom modu u igri.
A nisam stavio link... Majstor....
Da ne stavlja Hrvoje dva ista videa, evo ovdje za one koje zanima.
Uz ovaj glavni video kaj je Fenix uploadao na FFA, napravio sam i jedan crno bijeli video kao posvetu Kurosawinom modu u igri.
A nisam stavio link... Majstor....
Da ne stavlja Hrvoje dva ista videa, evo ovdje za one koje zanima.
Je li moguće da još nitko nije prešao igru? Još nismo čuli kompletne konkretne dojmove od nikoga.
Pa kud na jadnu pticu...
Igra je stvarno dugacka tako da se ni ne cudim.
DarkPunisher Pa bas i nije, RDR2 je dugacak, ovo je 25h i gotov si, ak ne trazis zen okolo.
Ako “proletis” kroz igru onda da, oko 25 sati
Ja imam sad 3-4 sata igre. Još me nije primila. Samo isto slike radim i ganjam neke lisice. Ali, trenutnu nezainteresiranost za igru pripisujem lošem općem raspoloženju. Životnom.
Tek sam završio prvi čin, a skoro sve pojačano, što se moglo... Igra je za svaku pohvalu i preporuku, zanimljiva, želiš se vratiti, jahati, neke misije kao samuraj druge kao Assasins... grafika i priča sasvim solidne, uživam za sad...
Meni je fantasticna igra, ocistio kompletnu prvu regiju i dio druge, stavim track na neku side misiju a po putu ugledam planinu i igra me odvede na neki drugi put, nesmije mi ostat nikakav djelic magle na mapi sve istrazujem i bas je gust.
Also, mongolima se ocito Jin zove Božo, prokleti archeri se deru Božo, Božo..jebote dobro je Božo
je došo došoooo
Pocistio sve. Prekrasna igra koju cu definitivno pamtit. Ocekivano, ima open world musica i blesav AI, ali zato ima zadovoljavajuc mesnati combat, krajolike od kojih mi je vilica padala, prekrasne melodije (jednu cu pamtit do kraja zivota kolko je dobra), cisto solidan story sa stvarno ljepim ali i tuznim momentima i fora mythical taleove koje je bas gust istrazivat.
Bravo, Sucker Punch. Od mene cistih 8.5.
Završio sam gotovo prvi chapter. Znate i sami koji igrate koliko je dugačak, ako igrate side misije i čistite mapu, a ja to radim. Već sam podosta nadogradio Jina. Čak mislim da sam pomalo OP. Imam rekao bih dobrih 7-8 sati igre, a možda i više.
Ne znam i dalje što bih rekao, osim da se nadam da će biti više raznolike misije nego dosad. Priča je slaba, likovi nemaju duše neke, a dizajn questova je loš i jednoličan. Jako je sve isto - kažem barem sada kad idem spasiti ujaka onog. Mislim pošalje me na quest, odradim i odreže mi quest, pa ajde opet malo šetaj, pa idi...sve je isto zasad.
S druge strane najveća zvijezda igre je svijet koji je predivan i možda najbolji koji sam vidio. Ne kužim kako su to izveli na PS4, ali sve je toliko predivno da vuče na igranje. Ne znam jesu li druge regije drugačije, ali ova prva (koliko vidim i najveća) je baš predivna.
Borba je odlična, ali je sad pomalo postala već repetitivna, iako se moraju pohvaliti mogućnosti nadogradnje za sve moguće stvarčice u igri. Više ne znam hoću li sve ganjati jer se bojim da bi mi igra mogla postat dosadna.
Zasad nekih 8 max.
Flipper Sve su regije vizualno drugacije pogotovo treca.
Sad ce ti prica postat zanimljivija isto kao i neki likovi. Ima monotonih questova ali bome ima i zanimljivih. Meni je prva regija bila onako..nista posebno ali bas me uhvatilo na drugom, a pogotovo trecem actu. Puno su bolji IMO.
I igraj na lethal ako si OP, puno je bolji feel.