Evo ja sam natuko nesto sati u ovu igru i za sad mi je super.
Cim mi je bilo dozvoljeno slobodno kretanje poceo sam da lutam po svetu, nisam ukljucivao mapu uopste, samo sam poceo da istrazujem na sve strane.
Naleteo na neke side misije, par kampova, lisica i slicnih stvari, nekako uspeo da zakacim i jednu glavnu misiju.
Danas sam igrao jos malo i opet tako bez mape samo polako.
Bas je fino tako nekako "prirodno" naici na razne ljude,sela, dogadjaje i protivnike.
Tako sto se eksploracije tice, za sad jebeno dobro.
Borba mi je za sad jako fina, naravno kako sam na pocetku nemam pristum svemu ali sam otkljucao jos koji stance i slicne stvari.
Meni se svidja sto nema auto locka i mislim da igri to uopste ne smeta, sem kad kamera odluci da ce da igra protiv vas, nista strasno ali zna nekad da se ugura na nezgodno mesto.
Sve u svemu... borba fluidna, za sad ne tako teska (igram na normal) ali sam uspeo da zaginem koji put (medved me okino jedanput i to je bilo dovoljno)
Sto se tice animacija... u borbi je meni veoma dobra i stvarno uzivam u istoj, s druge strane dok se pentrate i krecete je ok, nista posebno ali ni nista genijalno, igra jeste open world bilo bi mozda ludo ocekivati TLOU2 nivo animacija.
Svet izgleda prelepo, cisto je uzivanje kretati se kroz isti.
O prici nema sta puno reci kako sam tek poceo, ali ja sam se iskreno nadao opustenoj prici, necemu sto nije pretesko i previse emotivno(videcemo)
Sam nacin sirenja energije, dobijanja poboljsanja i nadogradnji mi se bas svidja, sve je povezano za svet u kojem se nalazite ali i dalje ima taj "ovo je igra" osecaj, bas kao i spiderman ovo ostvarenje ne sakriva taj deo sebe.
Ovo su prvi utisci tako da svasta moze da se promeni, ali za sad opusteno sviram frulicu i kupam se go dok zene klece pored mene.