Eo 15tak sati u igri i ja san blago razočaran. Borba mi je prelagana, baš prelagana, kamera je teški shit i to ne samo radi nedostatka lock ona često mi je zajebanije nosit se sa kameron nego protivnicima. "boss" dueli su mi ok, tili su napravit Souls boss borbe totalno neuspješno al ajd. Istrazivanke bez markera pozdravljan, šteta šta ne funkcionora svaki put kako bi tribalo.

Krajolici i grafika su definitivno ogroman plua, najlipša igra dosad na konzolama

Ekipa radi čuda u photo modu.

Ja imam nekih 10ak sati i bas mi je ful zen igra.
Istrazujem doslovno sve, bas je gust lutat po ovom prekrasnom svijetu. Nadam se da ce mi dojam ostat isti do kraja.

Tek dok dodjes do Act II se igra jos jace otvori, vrhunska igra

Uz ovaj glavni video kaj je Fenix uploadao na FFA, napravio sam i jedan crno bijeli video kao posvetu Kurosawinom modu u igri.

A nisam stavio link... Majstor....

Da ne stavlja Hrvoje dva ista videa, evo ovdje za one koje zanima.

Tzereen jeben je bas taj. Imao sam namjeru bas kombinirat jednog i drugog i jebeno bi izgledalo, ali zgazen sam s vremenom.

Je li moguće da još nitko nije prešao igru? Još nismo čuli kompletne konkretne dojmove od nikoga.

Pa kud na jadnu pticu...

DarkPunisher Pa bas i nije, RDR2 je dugacak, ovo je 25h i gotov si, ak ne trazis zen okolo.

Ako “proletis” kroz igru onda da, oko 25 sati

Kako je dobar photo mode, stalno kažem sebi neću, ali uvijek ima prilika za "perfect" shot. Moram se pohvaliti sa par 😃

Ja imam sad 3-4 sata igre. Još me nije primila. Samo isto slike radim i ganjam neke lisice. Ali, trenutnu nezainteresiranost za igru pripisujem lošem općem raspoloženju. Životnom.

Tek sam završio prvi čin, a skoro sve pojačano, što se moglo... Igra je za svaku pohvalu i preporuku, zanimljiva, želiš se vratiti, jahati, neke misije kao samuraj druge kao Assasins... grafika i priča sasvim solidne, uživam za sad...

Flipper - žao mi je lošem raspoloženju, ali virtualnost, svijet mašte služi za opuštanje... nadam se da ti pomogne oko trenutnih problema, ako ne prebaci se na nmeku igru s kojom si uživao prije... lp

Meni je fantasticna igra, ocistio kompletnu prvu regiju i dio druge, stavim track na neku side misiju a po putu ugledam planinu i igra me odvede na neki drugi put, nesmije mi ostat nikakav djelic magle na mapi sve istrazujem i bas je gust.

Also, mongolima se ocito Jin zove Božo, prokleti archeri se deru Božo, Božo..jebote dobro je Božo
        je došo došoooo