Nema ništa loše u takvom principu Filipe!
Navikao si na bolje pa je normalno da se ljestvica očekivanja podigla. Tako i treba. Nema s konja na magarca, ljudska priroda.

Isto sam htio napisati, osim okoliša cijela igra je na razini infamousa, po toj kvaliteti. Ima tu noviteta koji su dobrodošli u open world (vedran opisao) no ukupni dojam je za sada tak tak.

Koji propust što ovo nisu pretvorili u festival krvi i dekapitacije.

Kamera je u borbi takva da već dugo lošiju nisam vidio. Redovno mi uleti u foreground neki dio scene i ne vidim ništa. Na drugo nemam zamjeri, zabavno je klati Mongole.

Igrao sam samo onaj uvod (40-ak min cca) pa sam morao vratiti frendu. Htio sam vidjeti i da mi se sve skine, pa kad on pređe da me sve čeka spremno.

Nisam puno vidio tj. ništa skoro nisam vidio. Borba mi se čini okej, igra izgleda predivno pogotovo po danu. Za Jina također ne mogu puno reći ali glavni protivnik mi se čini moćno..Jedva čekam nastaviti.

Posle ko zna koliko sati sinoc mi se otvorio drugi region u igri, malo sam zavirio i odmah se vratio nazad da pozavrsavam sta jos imam u prvom.
Oslobodio par sela i u jednom trenutku Jin kaze svom vernom konju "jednog dana cemo otici u mirnu setnju", ja reko ma bre idemo odmah.
Zajaho, nema trcanja, nema galopa...samo frulica, lepo vreme i uzivanje u prirodi.
Onda smo naisli na grupu jebenih mongola, ja se izvinuo mom drugaru i ofarbo travu krvlju.
Jednog dana cemo otici u tu prokletu mirnu setnju.
I dalje uzivam u igri i jedva cekam da vidim lepotu drugog dela ostrva.

Eo 15tak sati u igri i ja san blago razočaran. Borba mi je prelagana, baš prelagana, kamera je teški shit i to ne samo radi nedostatka lock ona često mi je zajebanije nosit se sa kameron nego protivnicima. "boss" dueli su mi ok, tili su napravit Souls boss borbe totalno neuspješno al ajd. Istrazivanke bez markera pozdravljan, šteta šta ne funkcionora svaki put kako bi tribalo.

Krajolici i grafika su definitivno ogroman plua, najlipša igra dosad na konzolama

Ekipa radi čuda u photo modu.

Ja imam nekih 10ak sati i bas mi je ful zen igra.
Istrazujem doslovno sve, bas je gust lutat po ovom prekrasnom svijetu. Nadam se da ce mi dojam ostat isti do kraja.

Tek dok dodjes do Act II se igra jos jace otvori, vrhunska igra

Uz ovaj glavni video kaj je Fenix uploadao na FFA, napravio sam i jedan crno bijeli video kao posvetu Kurosawinom modu u igri.

A nisam stavio link... Majstor....

Da ne stavlja Hrvoje dva ista videa, evo ovdje za one koje zanima.

Tzereen jeben je bas taj. Imao sam namjeru bas kombinirat jednog i drugog i jebeno bi izgledalo, ali zgazen sam s vremenom.

Je li moguće da još nitko nije prešao igru? Još nismo čuli kompletne konkretne dojmove od nikoga.

Pa kud na jadnu pticu...

DarkPunisher Pa bas i nije, RDR2 je dugacak, ovo je 25h i gotov si, ak ne trazis zen okolo.

Ako “proletis” kroz igru onda da, oko 25 sati

Kako je dobar photo mode, stalno kažem sebi neću, ali uvijek ima prilika za "perfect" shot. Moram se pohvaliti sa par 😃