maverick Imam 200+h u Vesperiji, na Xboxu sam imao 90tak. Meni je jako draga, imam hrpu videa na kanalu, ovo im je jedan od zadnjih unique Talesa koji su napravili, sve lokacije su nacrtne i imaju svoju vibru i pricu, dungeoni isto. Yuri mi je super lik jer je netipican protagonist. Uzivaj u igri, a ako ti se svidi, Tales of Graces F je jedan od naj, dok je Berseria isto solidna (jako je mracna). Igram Talese of SNESa, bas volim taj serijal ali Arise mi se ne dopada bas.

Jel Zestiria tolko loša Tales igra kolko pišu po forumima?

master_x
    Ne, ali je dosta losija od vecine drugih nastavaka u serijalu. Ako ju mislis igrat, odigraj berseriju prije. Ako ti je ona dobra, proc ce i zestiria nakon nje, ako nista drugo bar ce ti poveznice izmedu igara bit zanimljive

Obavezno i Symphoniu <3 Meni daleko najbolji Tales, iako mi je prva Xillia najdraža.

maverick
      Kako to 😮 Na Wii ili na PS3?
      Mene je oduševio taj retro PS2 štih igre, baš me oduševio. Iako sam skoro porazbijao sobu od bijesa na par dijelova koliko je igra bila u par elemenata retardirana. Ali priča, likovi, muzika, borbe...sam vrh <3

Icek igrao sam na Dolphin. Nisam daleko stigao jbg, ali vjerojatno je kljuc bila zastarjelost.

Nabavite SaGa Frontier Remastered, Bog vas blagoslovija!! Odličan remaster, odlična igra, čudna igra!

I ima ovo!

maverick
          Jrpgovi su jedan od rijetkih žanrova gdje godine zaista ne predstavljaju problem 😁 Probaj dati igri drugu šansu, pogotovo ako voliš Tales serijal. Ne gledaj ju kao staru igru, već kao fino sazrijelu igru 🤣 Šalu na stranu, Synohonia će ti uzvratiti odličnom pričom, likovima i muzikom.

Icek

Osjete se jako godine symphonie u gameplayu ako si prije toga igrao abyss ili vesperiu. Ipak je to prva iteracija tog polu 3d combata, puno je tromiji i nije tako zabavan kao kod nastavka. Prica i glazba su i dalje super, pogotovo sheena's theme.

sanzo
              Graces f I Xilliu sam odigrao prije Synohonie. Valjda mi je pomoglo sveopće oduševljenje serijalom pa nisam primjetio takve "probleme" 😁
              Jbt kad se samo sjetim koliko mi je otkriće Tales serijal bio i kako sam se lupao po glavi što ga nisam igrao sve te godine.

Icek nisam probao ps3 igre(jos cekam remaster 😀 ), ali mislim da obe imaju drugaciji sistem borbe pa je mozda manji problem vratit se. Meni je i tako symphonia bila odlicna, samo mi je abyss bolji po svemu.

mjesec kasnije

darkfenix Lol, sad sam skužio da si i ti stavio intervju s Sakaguchijem. Oh well, valjda može biti u dvije teme.

13 dana kasnije

Atlus i SEGA su konačno pokazali malo iz nadolazećeg SMT V
                Nintendo E3 trailer:

i superiorniji Jap trailer:

Get hyped, demon recruiters!

foggy
                Zamisli full 3D remake sa ovakvom stripovskom grafikom 😮 I ofc originalnom nepromijenjenom muzikom.