JRPG igre
Članak izgleda samo kao hrpa nagađanja. Ako i rade na personi 6, igra je još uvijek u fazi koncepta. Atlus je i dalje dosta mala kompanija i već su za ovu godinu najavili SMT 5, ne bi očekivo novu personu prije kraja 2022., vjerojatno i kasnije. Uz to, u pravilu se fokusiraju na razvoj za jednu konzolu i tek naknadno portaju igre na druge, ako ikad. PC verzija odmah po izlasku mi je najmanje vjerojatna od svega toga, prije neka vremenska ekskluziva za ps6 ili switch, ovisi di vide da im bolje ide prodaja ili ko im više ponudi za ekskluzivnost.
- Uređivano
To su samo nagađanja da bi mogao biti "Skyrim". Šta se tiče izbacivanja Persona na ostale platforme Atlus je u više navrata govorio da planiraju izbaciti i za ostale platforme, a ne samo za PS pogotovo nakon odlične prodaje P4G na Steamu. Ako Persona 6 izađe i za NS siguran sam da će se više prodati NS verzija negoli PS verzija u Japanu i Personu je po meni najbolje igrati na handheld konzoli negoli na kućnoj konzoli.
Square Enix zajedno sa tvorcem Fairy Tail Hiro Mashima radi na mobilnoj igri Gate of Nightmares koja izlazi u Japanu. Volio bi da izađe i na zapadu ako bude odlična
https://www.siliconera.com/square-enix-and-fairy-tail-series-creator-rpg-mobile-devices/amp/
Pošto je mobilna, bilo bi mi vrlo drago da ne izađe.
- Uređivano
master_x predobro! Uzivaj!
Proveo sam nesto sitno (za jrpg pojmove) u igri i za sada super jolly iskustvo.
Combat je zanimljiv, brz, responzivan i unikatan
Glazba odlicna pogotovo combat theme koji moze, ako je kvalitetan i catchy, toliko smanjiti osjecaj grinda u jrpg igrama, kao u ovom slucaju.
Glavni lik Yuri je za sada vrlo kul i hladne glave, a dijalozi izmedju njega i Estelle smijesni i zanimljivi.
Graficki se igra dobro drzi osim overworlda, ali nije ni on gadan, nego odudara od ostatka igre.
Radujem se daljnjem igranju.
maverick Imam 200+h u Vesperiji, na Xboxu sam imao 90tak. Meni je jako draga, imam hrpu videa na kanalu, ovo im je jedan od zadnjih unique Talesa koji su napravili, sve lokacije su nacrtne i imaju svoju vibru i pricu, dungeoni isto. Yuri mi je super lik jer je netipican protagonist. Uzivaj u igri, a ako ti se svidi, Tales of Graces F je jedan od naj, dok je Berseria isto solidna (jako je mracna). Igram Talese of SNESa, bas volim taj serijal ali Arise mi se ne dopada bas.
Jel Zestiria tolko loša Tales igra kolko pišu po forumima?
Obavezno i Symphoniu <3 Meni daleko najbolji Tales, iako mi je prva Xillia najdraža.
Nabavite SaGa Frontier Remastered, Bog vas blagoslovija!! Odličan remaster, odlična igra, čudna igra!
I ima ovo!
- Uređivano
maverick
Jrpgovi su jedan od rijetkih žanrova gdje godine zaista ne predstavljaju problem Probaj dati igri drugu šansu, pogotovo ako voliš Tales serijal. Ne gledaj ju kao staru igru, već kao fino sazrijelu igru
Šalu na stranu, Synohonia će ti uzvratiti odličnom pričom, likovima i muzikom.