Icek

Osjete se jako godine symphonie u gameplayu ako si prije toga igrao abyss ili vesperiu. Ipak je to prva iteracija tog polu 3d combata, puno je tromiji i nije tako zabavan kao kod nastavka. Prica i glazba su i dalje super, pogotovo sheena's theme.

sanzo
    Graces f I Xilliu sam odigrao prije Synohonie. Valjda mi je pomoglo sveopće oduševljenje serijalom pa nisam primjetio takve "probleme" 😁
    Jbt kad se samo sjetim koliko mi je otkriće Tales serijal bio i kako sam se lupao po glavi što ga nisam igrao sve te godine.

Icek nisam probao ps3 igre(jos cekam remaster 😀 ), ali mislim da obe imaju drugaciji sistem borbe pa je mozda manji problem vratit se. Meni je i tako symphonia bila odlicna, samo mi je abyss bolji po svemu.

mjesec kasnije

darkfenix Lol, sad sam skužio da si i ti stavio intervju s Sakaguchijem. Oh well, valjda može biti u dvije teme.

13 dana kasnije

Atlus i SEGA su konačno pokazali malo iz nadolazećeg SMT V
      Nintendo E3 trailer:

i superiorniji Jap trailer:

Get hyped, demon recruiters!

foggy
      Zamisli full 3D remake sa ovakvom stripovskom grafikom 😮 I ofc originalnom nepromijenjenom muzikom.

Icek Ma dosta bi mi bio remaster u 16:9, da sve ostane kak je bilo, nema se tu što mijenjat

foggy
          Remaster ove godine te remake za nekoliko, kad završe sa FF7. Ajme mokri san snova <-

14 dana kasnije

Bome, 2 najgora nastavka 😃 Cemu da se tu radujem ne znam evo.

Type 0, ako izuzmemo taj mlaki, dosadni gameplay, mi je čak bio i dobar.
          Imao je dobru ideju, i neku čudnovatu atmosferu. Uz dorade combata mogao je biti čak i dobar serijal.

Tako da.... ne znam što da očekujem. Nisam baš nešto pretjerano zagrijan, ali ako će imati responzivne kontrole i brzu akciju odigrat ću.
          K tome, ostajem pri mišljenju da je Tabata baš jako simpatičan. Pa zašto mu ne dati drugu priliku.

kabegami Ak se mene pita, Type 0 vrijedi kao i ta brojka u njegovom nazivu, a veza s FFom XV je sto FF XV 15 puta ta nula. Zaboravio sam na oba cim sam ih presao, veze s vezom to nema. Iako sam i ja uzivao u Type 0, svega 3 sekunde, ali eto

Zašto se Crisis Core: Final Fantasy VII nikad nije remasterizira nego uvik se razmislja kako smece razgranati na jos konzola

Miro

nisi ni svjestan koliko jako želim taj remaster. na samu pomisao da će se netko u sqenixu dozvati pameti i izbaciti to čudo u 4k60 skačem u svoj imaginarni prazni bazen salto unazad od uzbuđenja.

Ne zelim da itko pipne taj spin, koji je na momente bolji od svega, a Zack heroj mog zivota. Da ga dirnu sjebali bi sve sta valja, a uostalom ako ste Yuffie odigrali mozda i znate sto vas/nas jednom ceka.