Icek maverick Kako to 😮 Na Wii ili na PS3? Mene je oduševio taj retro PS2 štih igre, baš me oduševio. Iako sam skoro porazbijao sobu od bijesa na par dijelova koliko je igra bila u par elemenata retardirana. Ali priča, likovi, muzika, borbe...sam vrh <3
maverick Icek igrao sam na Dolphin. Nisam daleko stigao jbg, ali vjerojatno je kljuc bila zastarjelost.
Icek maverick Jrpgovi su jedan od rijetkih žanrova gdje godine zaista ne predstavljaju problem 😁 Probaj dati igri drugu šansu, pogotovo ako voliš Tales serijal. Ne gledaj ju kao staru igru, već kao fino sazrijelu igru 🤣 Šalu na stranu, Synohonia će ti uzvratiti odličnom pričom, likovima i muzikom.
k Nabavite SaGa Frontier Remastered, Bog vas blagoslovija!! Odličan remaster, odlična igra, čudna igra! I ima ovo!
sanzo Icek Osjete se jako godine symphonie u gameplayu ako si prije toga igrao abyss ili vesperiu. Ipak je to prva iteracija tog polu 3d combata, puno je tromiji i nije tako zabavan kao kod nastavka. Prica i glazba su i dalje super, pogotovo sheena's theme.
Icek sanzo Graces f I Xilliu sam odigrao prije Synohonie. Valjda mi je pomoglo sveopće oduševljenje serijalom pa nisam primjetio takve "probleme" 😁 Jbt kad se samo sjetim koliko mi je otkriće Tales serijal bio i kako sam se lupao po glavi što ga nisam igrao sve te godine.
sanzo Icek nisam probao ps3 igre(jos cekam remaster 😀 ), ali mislim da obe imaju drugaciji sistem borbe pa je mozda manji problem vratit se. Meni je i tako symphonia bila odlicna, samo mi je abyss bolji po svemu.
Zero darkfenix Lol, sad sam skužio da si i ti stavio intervju s Sakaguchijem. Oh well, valjda može biti u dvije teme.
kabegami https://www.gematsu.com/2021/06/astria-ascending-launches-september-30 @foggy -jeva najiščekivanija igra izlazi 30. rujna... Baš me zanima kako će na kraju ispasti.
EasternBunny Atlus i SEGA su konačno pokazali malo iz nadolazećeg SMT V Nintendo E3 trailer: i superiorniji Jap trailer: Get hyped, demon recruiters!
Icek foggy Zamisli full 3D remake sa ovakvom stripovskom grafikom 😮 I ofc originalnom nepromijenjenom muzikom.
kabegami https://www.gematsu.com/2021/06/jp-games-developing-two-large-scale-titles-in-cooperation-with-major-companies "Evolutions of Final Fantasy Type-0 and Final Fantasy XV, respectively." Ako evolucija znači da nećemo držati jednu tipku dok lik napada, pozdravljam. Opet, na sami spomen multiplayera mi se stvori lagana žgaravica.