Icek igrao sam na Dolphin. Nisam daleko stigao jbg, ali vjerojatno je kljuc bila zastarjelost.

Nabavite SaGa Frontier Remastered, Bog vas blagoslovija!! Odličan remaster, odlična igra, čudna igra!

I ima ovo!

maverick
    Jrpgovi su jedan od rijetkih žanrova gdje godine zaista ne predstavljaju problem 😁 Probaj dati igri drugu šansu, pogotovo ako voliš Tales serijal. Ne gledaj ju kao staru igru, već kao fino sazrijelu igru 🤣 Šalu na stranu, Synohonia će ti uzvratiti odličnom pričom, likovima i muzikom.

Icek

Osjete se jako godine symphonie u gameplayu ako si prije toga igrao abyss ili vesperiu. Ipak je to prva iteracija tog polu 3d combata, puno je tromiji i nije tako zabavan kao kod nastavka. Prica i glazba su i dalje super, pogotovo sheena's theme.

sanzo
        Graces f I Xilliu sam odigrao prije Synohonie. Valjda mi je pomoglo sveopće oduševljenje serijalom pa nisam primjetio takve "probleme" 😁
        Jbt kad se samo sjetim koliko mi je otkriće Tales serijal bio i kako sam se lupao po glavi što ga nisam igrao sve te godine.

Icek nisam probao ps3 igre(jos cekam remaster 😀 ), ali mislim da obe imaju drugaciji sistem borbe pa je mozda manji problem vratit se. Meni je i tako symphonia bila odlicna, samo mi je abyss bolji po svemu.

mjesec kasnije

darkfenix Lol, sad sam skužio da si i ti stavio intervju s Sakaguchijem. Oh well, valjda može biti u dvije teme.

13 dana kasnije

Atlus i SEGA su konačno pokazali malo iz nadolazećeg SMT V
          Nintendo E3 trailer:

i superiorniji Jap trailer:

Get hyped, demon recruiters!

foggy
          Zamisli full 3D remake sa ovakvom stripovskom grafikom 😮 I ofc originalnom nepromijenjenom muzikom.

Icek Ma dosta bi mi bio remaster u 16:9, da sve ostane kak je bilo, nema se tu što mijenjat

foggy
              Remaster ove godine te remake za nekoliko, kad završe sa FF7. Ajme mokri san snova <-

14 dana kasnije

Bome, 2 najgora nastavka 😃 Cemu da se tu radujem ne znam evo.

Type 0, ako izuzmemo taj mlaki, dosadni gameplay, mi je čak bio i dobar.
              Imao je dobru ideju, i neku čudnovatu atmosferu. Uz dorade combata mogao je biti čak i dobar serijal.

Tako da.... ne znam što da očekujem. Nisam baš nešto pretjerano zagrijan, ali ako će imati responzivne kontrole i brzu akciju odigrat ću.
              K tome, ostajem pri mišljenju da je Tabata baš jako simpatičan. Pa zašto mu ne dati drugu priliku.

kabegami Ak se mene pita, Type 0 vrijedi kao i ta brojka u njegovom nazivu, a veza s FFom XV je sto FF XV 15 puta ta nula. Zaboravio sam na oba cim sam ih presao, veze s vezom to nema. Iako sam i ja uzivao u Type 0, svega 3 sekunde, ali eto