wooddiebone na 3080 se vrtila oko 40-ak aa DLSS na P. kad je izasla tak da je ovo duplo.i tad je NPC bio mutav i RT je bio loše implementiran.

Bogu fala (vek i po proživeh) pa imam vremena čekati da igra proradi kako treba. Mlad jesam, backlog imam, možda i PS5 padne dok ovo dođe na red.

4mal

Nije. Na 3080 je na DLSS Quality išla 90 izvan grada.
    40 u centru kad je gužva.
    1440p output rezi.

Ovo je 4K output predpostavljam.

wooddiebone racunam na grad i 4k rezu + DLSS na Performance. Ja sam kod 1.patcha tad dobivo 40-50fps-a all max out na 4k. tek nakon par mj.sam mogao vrtit na DLSS Q.i tad sam je 1.put završio.

Picijaši sa tehnikalijama u svakoj temi
      Giphy - bored samson & gert GIF by vrt

Nhf morao sam barem jednom 😜

AI u autu i dačje nezna zaobići bilo nas ili parkirani auto; kao da je nešto bolje jer ako je auto postrani trake ipak će prići isto kao i mi...
        Policija se i dalje spawna u neposrednoj blizini...

Čeka se EE verzija 2027 godine

Isprobao malo trial na PS5 Q mode i mogu rec daje u rangu sa PC i DLSS Q , ovih 4k30 mi nije problem jer ima odlican framepaecing tako da sam zadovoljan sa nex gen patchem sto se tice vizualnog djela (igrao sam samo 1 sat) ovaj put sam krenuo kao street kid 😉

chono Nisam to istrazivao samo sam uspoređivao dvije ver. 😃

Upalio malo.

Zapravo djeluje ne-janky.
          Nova vožnja je kul. Murija se meni nije spawnala, al samo u auto sam bio.
          Čak mi se učinilo da su murjaci bili sivi i nisu me skužili kad sam promjenio auto.

Al ne...

Ili možda...

Ma neeee.

Policija mora ispraviti CDPR pendrecima!

Genesis

I bolje jer taj ray tracing koji su stavili na konzole nije vrijedan 30 frejma.
          Stavili su samo contact shadows, moja predviđanja pre godinu dana opet se obistinila.
          Da su stavili ray traced refleksije i možda global ilumination još bi i razmislio o 30 frejma, ovako performance mode.

Oba moda vrte se u 2560x1440p, dinamični 4K odnosno upscale na 4k.
          Ajde rekao sam da od njih netreba očekivati više.
          Nije to Guerilla Games.

Fali Performance RT ili 120hz mode.