Na treningu sam pa ne pratim, ima datuma ili ne?

buz Još traje. 🙂

Izgleda dobro. Očito ima QoL dodataka i izgleda da se vrti fino. Međutim, vidi se da će tu još morati raditi na igri. Ovo je solidan update.

Puno priče na lošem engleskom...dajte više ps5 update...

Fico Prolog je igriv. Ti misliš na montažu koja je unutar prologa.

Da. Ta montaža je trebala biti igrivi origin. Nije.

weky Trebala je biti igriva, da. Ti tvrdiš da je to jedino igrivo. U krivu si. Samo ističem, ništa više.

Ja kažem da ta montaža jedina funkcionira u cijeloj igri.

Mene fascinira kako je u ovoj igri asset streaming kao da igram GTA San Andreas. Stalno neki pop-in, LOD promjene, čak i na max postavkama.
        Engine je malo u kurcu.

Nexus nije ova igra, kompletni Red Engine je takav

Moram priznat da sam cak i iznenadjen, izgleda dobro, vidi se da su se potrudili, nadam se da dok napokon danas krenem igrat da i bude tak kak su sve rekli.

Znaci koliko sam pohvatao:

Npc AI
          Bandit AI
          Novi vozni model
          Stealth nozevi
          Kompletno novi perk sustav
          Kustomizacija lika
          Novi stanovi
          Uredenje stana
          Revamp mape
          Optimizacija
          Bug fixevi
          Novi manji featurei

Gdje je najeftinija disc verzija? Cini mi se da bi ovo trebalo sad biti ok na ps5

na ps storeu je 189,50 kn

weky Slobodno, nema problema. Ako želiš biti u krivu, to je tvoj odabir. Ja samo kažem da si u krivu. 🙂

A opet su ujebali sa sinkronizacijom , verzija sa HR storea ima samo 3 jezika -.- Sad ili moram napravit novi acc na njemackom i tamo kupit ili igrat na engleskom koji mi nelezi dobro kao svabski -.-

Tako su bili i napravili za Witchera , umisto da ubace kao ostali sve jezike u opciju biranja pa downloadas koji tebi pase 😡

escoban

Zato ti voliš DCEU filmove.
              Rokaš na njemački.

Sad mi je puno toga jasnije.

Da ga jebeš ne vidim što je tu bolje. Nema neki side to side comparison s last gen verzijom?

Ako si igral na base cetvorci i ne vidis razliku onda jebiga, najblizi opticar.