doktor1 Policija navodno nije popravljena... Pa jebem ih u dupe! Ništa, stavit mod koji to popravlja...
wooddiebone 3090 benča 80 FPSa sa DLSSom na Performance?!?!?! E moj CDPR. Policija nije popravljena... Oh well, to little to late.
4mal wooddiebone na 3080 se vrtila oko 40-ak aa DLSS na P. kad je izasla tak da je ovo duplo.i tad je NPC bio mutav i RT je bio loše implementiran.
escoban A sve ostaje po starom , najbolje ce bit igrat za 2-3 godine . Al neda mi se vise čekat , pa cu prici pa kako bude bude. Svi znamo da su zajebali naveliko , doklen smo dosli da na streamu se okreću za 360 i slave jer NPCjevi nisu nestali 😆 To mi je u rangu BF2042 i najavljivanja scoreboarda kao DLC -.-
wooddiebone 4mal Nije. Na 3080 je na DLSS Quality išla 90 izvan grada. 40 u centru kad je gužva. 1440p output rezi. Ovo je 4K output predpostavljam.
ikral Bogu fala (vek i po proživeh) pa imam vremena čekati da igra proradi kako treba. Mlad jesam, backlog imam, možda i PS5 padne dok ovo dođe na red.
4mal wooddiebone racunam na grad i 4k rezu + DLSS na Performance. Ja sam kod 1.patcha tad dobivo 40-50fps-a all max out na 4k. tek nakon par mj.sam mogao vrtit na DLSS Q.i tad sam je 1.put završio.
doktor1 AI u autu i dačje nezna zaobići bilo nas ili parkirani auto; kao da je nešto bolje jer ako je auto postrani trake ipak će prići isto kao i mi... Policija se i dalje spawna u neposrednoj blizini... Čeka se EE verzija 2027 godine
4mal Isprobao malo trial na PS5 Q mode i mogu rec daje u rangu sa PC i DLSS Q , ovih 4k30 mi nije problem jer ima odlican framepaecing tako da sam zadovoljan sa nex gen patchem sto se tice vizualnog djela (igrao sam samo 1 sat) ovaj put sam krenuo kao street kid 😉
wooddiebone Upalio malo. Zapravo djeluje ne-janky. Nova vožnja je kul. Murija se meni nije spawnala, al samo u auto sam bio. Čak mi se učinilo da su murjaci bili sivi i nisu me skužili kad sam promjenio auto. Al ne... Ili možda... Ma neeee.