Isprobao malo trial na PS5 Q mode i mogu rec daje u rangu sa PC i DLSS Q , ovih 4k30 mi nije problem jer ima odlican framepaecing tako da sam zadovoljan sa nex gen patchem sto se tice vizualnog djela (igrao sam samo 1 sat) ovaj put sam krenuo kao street kid 😉

chono Nisam to istrazivao samo sam uspoređivao dvije ver. 😃

Upalio malo.

Zapravo djeluje ne-janky.
    Nova vožnja je kul. Murija se meni nije spawnala, al samo u auto sam bio.
    Čak mi se učinilo da su murjaci bili sivi i nisu me skužili kad sam promjenio auto.

Al ne...

Ili možda...

Ma neeee.

Policija mora ispraviti CDPR pendrecima!

Genesis

I bolje jer taj ray tracing koji su stavili na konzole nije vrijedan 30 frejma.
    Stavili su samo contact shadows, moja predviđanja pre godinu dana opet se obistinila.
    Da su stavili ray traced refleksije i možda global ilumination još bi i razmislio o 30 frejma, ovako performance mode.

Oba moda vrte se u 2560x1440p, dinamični 4K odnosno upscale na 4k.
    Ajde rekao sam da od njih netreba očekivati više.
    Nije to Guerilla Games.

Fali Performance RT ili 120hz mode.

Genesis

Uopće je čudno da su uspjeli zakucati na 60 fps-a.
      Konačno je igra igriva.

@4mal

Neznam da li si sarkastičan ili ozbiljan.
      Preveliki je to posao za njih.

Jebiga, dok Insomniac Games poboljša grafiku putem patcha iznenada i nema ni članaka o tome CD projekt radi svečani stream da se pohvale tehničkim postignućem nulte kategorije lol.

Nisam ozbiljan ali ja bi to htio, sad jel su sposobni vidjet cemo, mozda nas i iznenade, za stream se slazem ono je bio slide/pixel show 😉

Deadwalker
      Da je datum bio postavljen na 2022, ne bi se puno maknuli od izdanog builda. Ovako su imali najbolji mogući pritisak da se dovedu u red.

Nisam dugo igrao jer umoran sam jbg. Star. Odabrao Nomad story path. Nije vrag da nakon nekoliko misija van Night Cityja, igra teleportira u isti i napise 5 godina poslije? Nadam se da će me prica vracati nazad u pustinju.

Nakon Horizon Forbidden Westa, malo tesko mi je pricati o grafici Cyberpunka. Premalo sam igrao. Zasad mi se jako sviđa noc u NC jer boje su predivne. HDR takodjer odlican i bas onako doprinosi dojmu cyberpunk svijeta. Moram jos koji sat odigrati za bolji dojam. Glazba je odlicna.

Skidam 1.51 patch za PS4 Pro 😎

Mislim da je ps5 patch cyberpunka vrijedan zasebne recenzije?

milicevic87 recenzija je pisana sa PC verzije, tako da ne...
            @weky mislim da si previse negativan po ovom pitanju 😁 ne mozes znati takve interne stvari. Ok i ti si radio sa CDPRom, ali i ja sam. Osim toga, kompanija se promjenila gotovo iz temelja zadnjih godina. Koliko znas biti u krivu, procitaj jos jednom tvoju i moju najavu za ovaj stream koji se dogodio i pogledaj koliko ai bio u krivu.

Probao desetak minuta...dakle jako kratko...uzašno sam bio umoran...

Grafički nit smrdi nit miriše...vidi se da to nije pravi next gen nego nešto dorađena ps4 igra, odnosno ima grafičkih dijelova koji su vidljivo dorađeni a ima i onih gdje se jako dobro vidi da je to u stvari ps4 igra..Meni to iskreno ne smeta,izgleda na prvu vrlo dobro a najbitnije je da se vrti na 60 fpsa i to priznajem da je tako...nikakav drop nisam osjetio.

Napucavanje tj training koji sam odradio jako dobro. Sviđa mi se osjecaj napucavanja i samog oružja.

Vozila uhhh na prvu baš su trigere barem za prvo vozilo dobro napeli....vožnja ono klasika arkadica..

Priča mi se čini super....i svakako mislim igrati dalje...

Bugova ima na žalost još uvijek ali daleko daleko manje od prve verzije igre...i one koje sam ja uocio nisu toliko strašni da ometaju priču.

Preporučam svima koji nisu neka skinu i probaju i sami.

P.S. Ako imate fizičku verziju igre koja nije instalirana u vaš ps5, samo stavite PLAY disk...selektirajte ps5 verziju...koju ce onda pocet skidat...i tako cete zaobici skidanje ps4 verzije.

doctorfreak paaa igra ni nije pravi next gen, vec cross gen naslov. A graficki ti ni nece izgledati kao na youtubeu na eye candy videima, jer imas samo RT sjene, nista drugo.

Nema GIa, nema refleksija, scatteringa, ovog novog na odjeci, autima...