Cyberpunk 2077
E moja Panam! Koliko su detalja stavili u likove to je nešto nevjerojatno. Inače dolje moja igra sa PC od prošle godine, pazi joj usne i kako joj se tesktura ruža odsjaja i ništa od toga nije pre-renderano!!! I onda imaš one štakore iz Dying Light 2 koji izgledaju kao da su izašli iz obližnje kanalizacije XD
Inače, meni je najdraži storyline ipak od Kerry-a, kad bolje razmislim koliko su zapravo truda uložili u produkciju svega i kakve modele imaju je ruku na srce nešto najimpresivnije pored TLOU 2 vidio. Ovu pjesmu isto tako često volim poslušati.
Policija navodno nije popravljena...
Pa jebem ih u dupe!
Ništa, stavit mod koji to popravlja...
3090 benča 80 FPSa sa DLSSom na Performance?!?!?!
E moj CDPR.
Policija nije popravljena...
Oh well, to little to late.
A sve ostaje po starom , najbolje ce bit igrat za 2-3 godine . Al neda mi se vise čekat , pa cu prici pa kako bude bude. Svi znamo da su zajebali naveliko , doklen smo dosli da na streamu se okreću za 360 i slave jer NPCjevi nisu nestali To mi je u rangu BF2042 i najavljivanja scoreboarda kao DLC -.-
wooddiebone na 3080 se vrtila oko 40-ak aa DLSS na P. kad je izasla tak da je ovo duplo.i tad je NPC bio mutav i RT je bio loše implementiran.
Bogu fala (vek i po proživeh) pa imam vremena čekati da igra proradi kako treba. Mlad jesam, backlog imam, možda i PS5 padne dok ovo dođe na red.
Nije. Na 3080 je na DLSS Quality išla 90 izvan grada.
40 u centru kad je gužva.
1440p output rezi.
Ovo je 4K output predpostavljam.
- Uređivano
wooddiebone racunam na grad i 4k rezu + DLSS na Performance. Ja sam kod 1.patcha tad dobivo 40-50fps-a all max out na 4k. tek nakon par mj.sam mogao vrtit na DLSS Q.i tad sam je 1.put završio.
Daj pusti nas.
Vrtite igru bolje od nas i opet vam ne paše
wooddiebone 40fpsa u gradu sa 3080 na psycho postavkama RTa i 1440p sa DLSSom?
Otprilike. Quality DLSS.
S tim da nisam 1.3 patch uopće igrao.
AI u autu i dačje nezna zaobići bilo nas ili parkirani auto; kao da je nešto bolje jer ako je auto postrani trake ipak će prići isto kao i mi...
Policija se i dalje spawna u neposrednoj blizini...
Čeka se EE verzija 2027 godine
- Uređivano
Isprobao malo trial na PS5 Q mode i mogu rec daje u rangu sa PC i DLSS Q , ovih 4k30 mi nije problem jer ima odlican framepaecing tako da sam zadovoljan sa nex gen patchem sto se tice vizualnog djela (igrao sam samo 1 sat) ovaj put sam krenuo kao street kid