AI u autu i dačje nezna zaobići bilo nas ili parkirani auto; kao da je nešto bolje jer ako je auto postrani trake ipak će prići isto kao i mi...
Policija se i dalje spawna u neposrednoj blizini...

Čeka se EE verzija 2027 godine

Isprobao malo trial na PS5 Q mode i mogu rec daje u rangu sa PC i DLSS Q , ovih 4k30 mi nije problem jer ima odlican framepaecing tako da sam zadovoljan sa nex gen patchem sto se tice vizualnog djela (igrao sam samo 1 sat) ovaj put sam krenuo kao street kid 😉

chono Nisam to istrazivao samo sam uspoređivao dvije ver. 😃

Upalio malo.

Zapravo djeluje ne-janky.
    Nova vožnja je kul. Murija se meni nije spawnala, al samo u auto sam bio.
    Čak mi se učinilo da su murjaci bili sivi i nisu me skužili kad sam promjenio auto.

Al ne...

Ili možda...

Ma neeee.

Policija mora ispraviti CDPR pendrecima!

Genesis

I bolje jer taj ray tracing koji su stavili na konzole nije vrijedan 30 frejma.
    Stavili su samo contact shadows, moja predviđanja pre godinu dana opet se obistinila.
    Da su stavili ray traced refleksije i možda global ilumination još bi i razmislio o 30 frejma, ovako performance mode.

Oba moda vrte se u 2560x1440p, dinamični 4K odnosno upscale na 4k.
    Ajde rekao sam da od njih netreba očekivati više.
    Nije to Guerilla Games.

Fali Performance RT ili 120hz mode.

Genesis

Uopće je čudno da su uspjeli zakucati na 60 fps-a.
      Konačno je igra igriva.

@4mal

Neznam da li si sarkastičan ili ozbiljan.
      Preveliki je to posao za njih.

Jebiga, dok Insomniac Games poboljša grafiku putem patcha iznenada i nema ni članaka o tome CD projekt radi svečani stream da se pohvale tehničkim postignućem nulte kategorije lol.

Nisam ozbiljan ali ja bi to htio, sad jel su sposobni vidjet cemo, mozda nas i iznenade, za stream se slazem ono je bio slide/pixel show 😉

Deadwalker
      Da je datum bio postavljen na 2022, ne bi se puno maknuli od izdanog builda. Ovako su imali najbolji mogući pritisak da se dovedu u red.

Nisam dugo igrao jer umoran sam jbg. Star. Odabrao Nomad story path. Nije vrag da nakon nekoliko misija van Night Cityja, igra teleportira u isti i napise 5 godina poslije? Nadam se da će me prica vracati nazad u pustinju.

Nakon Horizon Forbidden Westa, malo tesko mi je pricati o grafici Cyberpunka. Premalo sam igrao. Zasad mi se jako sviđa noc u NC jer boje su predivne. HDR takodjer odlican i bas onako doprinosi dojmu cyberpunk svijeta. Moram jos koji sat odigrati za bolji dojam. Glazba je odlicna.

Skidam 1.51 patch za PS4 Pro 😎

Mislim da je ps5 patch cyberpunka vrijedan zasebne recenzije?