escoban Jel ova igra mrtva?

Ne, nego je komad i pol za razglabat. Malo je teško kežjueli pričat o depresivnoj distopiji koja je preblizu današnjem stanju.

alexy Jel depresivna s namjerom, po pitanju radnje i scenarija ili je depresivno to što je i dalje drlog od igre i što je CDPR usro svaku moguću motku?

Ne kuzis ti to, nije to takva igra coece ono kuis, nije to gta, ne treba imati osnove programiranja u kodu ili cemu vec

Ovisi što očekuješ od igre. Meni je i dalje gg jer obožavam taj blade runnerovski setting i dobar storytelling, no ovo što sam screenshotao apsolutno sve stoji. Odigrao na launchu i sumnjam da ću više (ubrzo) reprizirati - dovoljno mi je napraviti load savea prije zadnje misije da vidim ostale završetke igre.

Tzereen Jel depresivna s namjerom, po pitanju radnje i scenarija

Da. Night City nije ugodno misto.

Tzereen dalje drlog od igre i što je CDPR usro svaku moguću motku

Opet, to što je marketing uspješno podvalio normijima Bloodlines 2 reklamiravši se kao GTA je njihov problem, CDP je dobio pare svejedno.

Da ne bude baš sve oko ove igre zavijeno najtamnijim oblacima i najtežom kišom, . . . Cyberpunk 2077 neke stvari radi besprijekorno dobro. Nikad (ali baš nikad u životu) više puta (u tako kratkom roku) nisam zaboravio da je neka igra uopće izašla od Cyberpunka 2077.

Guaranteed.

Imam osjećaj kao da me svako malo netko iznova podsjeti da je CDPR izbacio ovu igru, i ono . . .

k Cyberpunk 2077 neke stvari radi besprijekorno dobro.

Cyberpunk 2077 me razočarao besprijekorno dobro!

10 dana kasnije
          6 dana kasnije

alexy Da! Imaš jedan mali skriveniji quest u kojem možeš mačku nabaviti, zapravo za stan možeš svavakve sitnice naći 🙂

Fixed an issue where dodging right after the Kerenzikov cyberware effect ended resulted in pushing V a great distance forward.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@Fico UBILI SI MI SVE UPRAVO. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ni riječi o 100% CPU usageu u gradu.
          Nadam se da je to dio ovog various performance improvements paketa.

Nisu niš napravili.

wooddiebone Ni riječi o 100% CPU usageu u gradu.
            Nadam se da je to dio ovog various performance improvements paketa.

Nisu niš napravili.

Koji CPU je u pitanju?

viper89 znaci gta 3 nije imao ovoliko broken spawn policije i AI, igra stara preko 20 godina. Let that sink in!

DarkPunisher

Zaslužuješ znati. Slatko sam se nasmijao . . . kad sam otvorio link. LMAO

viper89

Još možeš popraviti sve
              Ako prave majstore pozoveš
              Oni popravljaju te
              Za najbolje u kozmosu oni slove

Još nije izgubljeno sve . . .

:/

Ne pišem ovo u nekoj namjeri da branim stanje Cyberpunka, ali uspoređivati GTA 3 i Cyberpunk po pitanju policije je kao da se kaže da su igre prije bile ispoliranije jer Tetris nije imao bugova. Naravno da nije kada su igre tada bile 100x jednostavnije.

Fico naravno da je preuvelicavanje sa moje strane, ali taj spawn niodkuda je stvarno epic. A tek je epic da oni to i ovoliko vremena nakon launcha nisu u stanju rjesiti.

Fico
                Pa nema ovo veze s jednostavnošću igre. Činjenica da je igra prije 20 godina imala razvijeni sustav policije i to smo od tada vidjeli u xy igara i da je ova ja mislim jedina u kojoj sam vidio ovako smiješan sistem policije. U krajnjem slučaju je u potpunosti nelogično i vrijeđa inteligenciju igrača u toj mjeri da su neki ovdje pomislili da je to "lore" Cyberpunka.

Nema opravdanja za to. Pa nije ovo sada igra koja je toliko kompleksnija od ostalih open-world igara sa raznim sistemima. Zapravo najveća stvar koja se spominje za Cyber je to što je "najvertikalnija open world igra s ultra vertikalnim i gustim svijetom" wow, big fuckin deal. Policija se ne može u centru grada dovesti s policijskim autom zato što?!?

1. Zanima me od kud liku iz videa taj hologramski cyberware. Izgleda jebeno.
                  2. Nema opravdanja za ovakvo smeće od policije. Jednostavno nema. Ekipa je povećala spawn radius ko da je to bio glavni problem.
                    Ne. Sistem policije u igri NE FUNKCIONIRA.
                    Bolje bi bilo da su skroz maknuli policiju iz igre.

Nexus Pa nema ovo veze s jednostavnošću igre. Činjenica da je igra prije 20 godina imala razvijeni sustav policije i to smo od tada vidjeli u xy igara i da je ova ja mislim jedina u kojoj sam vidio ovako smiješan sistem policije.

Sada zanemaruješ što sam napisao i okrećeš priču na drugu stranu, pritom ulazeći u ovo kao da znaš o čemu pričaš. Iz osobnog ti iskustva mogu reći da čim je kompleksniji kod, čim su implementacije nekih mehanika međusobno povezanije, to su veće šanse da nešto negdje pukne ili se ne ponaša kako treba. I to može biti na sasvim 10. mjestu u kodu koje ti ni ne padne na pamet. Ja nisam branio Cyberpunk, već kritiziram takva preuveličavanja. GTA 3 je puno jednostavnija igra od Cyberpunka ili bilo koje igre iz posljednjeg desetljeća.

Trebali su srediti tu policiju kako spada. Iako nisam imao pretjerano posla sa policijom u prvom prelasku bilo je jako očit insta spawn koji ubije imerziju i atmosferu pogotovo kad se uzme u obzir okruženje i lore. Sve sam ostalo mogao progutati, ali ovo nikako ne prolazi!

Fico

Iz osobnog ti iskustva mogu reći da čim je kompleksniji kod, čim su implementacije nekih mehanika međusobno povezanije,

Iz osobnog iskustva ti mogu reći da ja u NITI JEDNOJ igri ovog tipa nisam vidio da imaju ovakvu policiju tj. totalno broken sistem. Cyber se po ničemu ne izdvaja kao neka super kompleksna igra koju čovječanstvo nije vidilo. Znači u 2021. godini to je neprihvatljivo. Watch Dogs 3 mi izgleda kao kompleksna igra sa hrpom interaktivnih NPC-eva, čak je i Ubisoft razvija koji ima tenedenciju izdati bugovite igre, ali koliko ja vidim policija im radi sasvim u redu i u skladu s očekivanjima.

Onda im je kod sjeban, jer ono...policija. Daj. Pa kako nisu to vidjeli prije?! Baš smiješno. Igrače na kraju krajeva nije briga koliko je taj kod kompleksan ili ne, već će laički ukazati na to da je GTA 3 imao sustav policije koji je radio, a ova nema. Ili XY drugih igara.

Zanemari sve ovo, ali nije li pomalo šokantno vidjeti nešto ovakvo u 2021. godini od igre s tolikim budžetom?

Nexus Zanemari sve ovo, ali nije li pomalo šokantno vidjeti nešto ovakvo u 2021. godini od igre s tolikim budžetom?

Bilo je u početku, ali više nije ni smiješno, ni žalosno, niti šokantno. Sada je samo istinito.

Da je išta Cyber valja nebi radili policiju i zakon po hrvatskom modelu

Nexus Znači u 2021. godini to je neprihvatljivo. Watch Dogs 3 mi izgleda kao kompleksna igra sa hrpom interaktivnih NPC-eva, čak je i Ubisoft razvija koji ima tenedenciju izdati bugovite igre, ali koliko ja vidim policija im radi sasvim u redu i u skladu s očekivanjima.

Na stranu policija u Cyberu, nisam je ni jednom pokrenuo a odigrao igru. Za mene je ta gradska simulacija života samo pozadinska kulisa a ne gameplay element u toj igri, tek dio atmosfere pa nisam ni "istraživao" što policija može ili ne. Ono što želim reči da sam na nkih 60 sati igre u Valhalli koja je odlična, izvrsna ali količina bugova je je daleko veća od Cybera pa ne doživljavaju ni približno toliko kritike i seciranja.

wooddiebone Zanima me od kud liku iz videa taj hologramski cyberware. Izgleda jebeno.

imaš ga u inventoriju kao i svi igrači koji su došli do određenog mainquesta ali ste previše njubeki da otvorite inv i istražite :p

Sterlok ja sam na 100 sati u Valhalli i igra je 8 koplja iznad CPa, u apsolutno svemu

Komentar koji sam našao na Facebook i s kojim se slažem 100%!