doktor1 glavnu pricu i likove necu jos komentirati, jer sam na drugom questu nakon uvoda. Sto se tice EA i Activisiona, da, takva je situacija, s razlikom da je ovo prvi kiks cdpra, a kod ovih smo navikli godinama na pizdarije. I EA nikada nece ni pokusati napraviti nesto u ovom opsegu.
Ima hrpa, ali bas hrpa stvari nedovrsenih. Medutim, meni je najveci problem sto mi je igra zaista zabavna. Prvi mi je prelazak i jos me vuce. Zelim craftat, ganjat perkove, rijesavat side questove i pumpat statse i napucavat u aktivnostima i zanima me glavna prica, jer je fantasticno odradeno za sada. Tu me jos vise jebe kad vidim kakav potencijal je ovo bio.

Edit: onaj kamion Kaukaz mozete voziti ako ga maznete nekome sa ceste. Ovako parkiran pod teretom ne

Kad već rade RNG puške, trebali su bar napraviti neki sistem infuseanja kao i u Destiny 2 gdje bi istu pušku manjeg levela mogao kombinirati u istu pušku većeg da ostanu isti rollovi samo veći level. Isto to za Armour, pa jbt V mi izgleda kao da je bio 18 godina u izolaciji i obukao baš najrandom stvari koje je mogao naći.

Craftanje mi je čisto OK, no što napraviti post game gdje si sve poubijao i nemaš gdje farmati crafting materijale, a novci teže za naći u HR ekonomiji? Gledam ovaj achievement za kupiti sve aute, pa jbt ovdje moraš cijeli igru štediti na svemu jer su svi auti skoro 2M dok ti po Gig-u i ostalim pizdarijama dok uključiš hakiranje dobiješ 10k u prosjeku. Igri treba pod hitno New Game+, no bojim se da sa svojih 20 Intelligence i Quick Hack skill otključan do kraja nitko mi nebi mogao ništa kao što ne može ni sada. I igra je zbilja pre laka na medium, em zato što su NPC-evi mentalno retardirani i em zato što su ti moći OP.

Da se razumijemo, uživam u igri i vjerojatno ću ići čak i na drugi prelazak no zbilja moraju popraviti neke osnovne stvari.

prayer ako kraftaš epic ili legendary granatu i razbiješ ju dobit ćeš više materijala nego što si kraftao. spammaj to i onda kraftaj puške i reloadaj i prodaj. GG
    edit: restaj 24 sata ne reloadaj 😃 haha

fensisuperstar Ma to je meni exploitanje igre, to ti ne volim raditi 🙁 Trebali su srediti malo bolju ekonomiju tih resursa jer nema smisla da uložiš u nešto određenu količinu i onda dobiješ još više za to 😃

prayer jer nema smisla da uložiš u nešto određenu količinu i onda dobiješ još više za to

Izgubio sat vremena pokusavajuci uci u razruseni dio Pacifice. Fora su ovi nevidljivi zidovi...

Evo ih! ALPHA CENTAURI ALIENI! 🤣

Giphy - Always Sunny Fx GIF

Super quest BTW!

Prešao, ali mislim da ću morat bar još jedan put sa drugačijim V-em. Hrpa gigova i side jobova netaknuto.

Fenomenalna igra. Potvrđene su mi sumnje: jasno mi je zašto velika većina (čitaj: konzolaši) se ponašaju kao da su prevareni - jer su očekivali GTA, a dobili su Bloodlines Ex 2077. Jedina greška koju je CDP napravio je uopće izdavanje igre na nedostatnoj generaciji konzola, to je očito. Sve ostalo se da raspravit, ali ne vidim kako ovo može bit smatrano lošom ili nedovršenom igrom, niti pod razno.

Ne znam ni jednu osobu koja je od ove igre ocekivala GTA, i ne znam uopce od kud nekima takvo misljenje

renda i ne znam uopce od kud nekima takvo misljenje

Možda tisuću i jedan video na YouTubeu koji uspoređuje GTA sa Cyberpunkom, među kojima su se linkovi našli i na ovom forumu?

Fico Slažem se s Rendom. Od početka se zna da je CP2077 open world RPG. Nisam očekivao ništa slično GTA.
            Videi koji su se postali su bili usporedba AI-a, fizike i općenito interakcije igrača i NPC-a s svijetom.

Kolike su šanse da se većina ovih problema popravi kroz 2021.? Već sam rekao da me zanima ova igra i htio bih ju kupiti jednom za PS5. Znam da igra ima problema, ali ovo je užas.

StarFox_N

upravo to, usporedbe svijeta, interakcije, fizike, sitnih detalja, od onih najbazicnijih do suludih i slicnih stvari koje open world igre djele

Da, tek sad primjetio da postoji još jedna tema. Budem tamo bacio pogled.