Kad već rade RNG puške, trebali su bar napraviti neki sistem infuseanja kao i u Destiny 2 gdje bi istu pušku manjeg levela mogao kombinirati u istu pušku većeg da ostanu isti rollovi samo veći level. Isto to za Armour, pa jbt V mi izgleda kao da je bio 18 godina u izolaciji i obukao baš najrandom stvari koje je mogao naći.
Craftanje mi je čisto OK, no što napraviti post game gdje si sve poubijao i nemaš gdje farmati crafting materijale, a novci teže za naći u HR ekonomiji? Gledam ovaj achievement za kupiti sve aute, pa jbt ovdje moraš cijeli igru štediti na svemu jer su svi auti skoro 2M dok ti po Gig-u i ostalim pizdarijama dok uključiš hakiranje dobiješ 10k u prosjeku. Igri treba pod hitno New Game+, no bojim se da sa svojih 20 Intelligence i Quick Hack skill otključan do kraja nitko mi nebi mogao ništa kao što ne može ni sada. I igra je zbilja pre laka na medium, em zato što su NPC-evi mentalno retardirani i em zato što su ti moći OP.
Da se razumijemo, uživam u igri i vjerojatno ću ići čak i na drugi prelazak no zbilja moraju popraviti neke osnovne stvari.