chono7 ljudi na meetinzima koji ne pricaju engleski

imaju translatore, ne vidim tu problem. japanci rade tako igre vec dugo vremena i nema nekih problema.

maverick poljaci nisu japanci. Ocito nisi imao prilike raditi sa devovima iz poljske ili rusije. Tu razinu inata ne mogu rijecima opisati.

Pozitivno u svemu ovome je što je timu dosta očito stalo da cijelu priču pretvore u priču o iskupljenju.

Nek naprave pola što je No Man's Sky napravio i bit će predivna priča.

Sjecate se Kaukaza iz trailera o vozilima? E pa ne mozete ga voziti u igri...

chono7 Ovo je dovelo do smanjivanja opsega igre, Night City je trebao biti daleko veci, puniji sadrzajem, sa daleko vise sustava i aktivnosti

Mislim da je problem od starta bio prevelik scope projekta jer CDPR još uvijek nema kapital i logistiku da to podrži, niti dioničari mogu biti sretni s jednim major releaseom svakih 6-7 godina. Igra je i ovako gg iskustvo, trebali su samo development produžiti još za 6-8 mjeseci i poput svih drugih okriviti koronu za odgodu.
    I naravno ne obećavati brda i doline s vertical sliceom koji u konačnici nema veze s krajnjim proizvodom.

chono7

Da je ovu igru izbacio - EA, Activiosion itd, nebi bila bitna ni radnja, ni likovi ni ništa! Bilo bi bitno da su izbacili nedovršeno smeće!
    Nebitno za radnju i likove, za šta sam rekao da su super i odlično napravljeno, nego za stanje igre!

Kupio, igro, i kada vidiš da osim glavne priče fali 90% toga se zapčitaš koji su kurac radili cca 5 godina!

I za mene veliko govno i sranje --- čisti bordelands skupljanja oružja i obleke!!!
    Umjesto da idu na neki RPG "realizam" đir, šta im je bio i cilj - da se ufuraš iz prvog lica u tog lika, oni meni za svake tri minute bacaju nove pištoljr kao šta je npr radio AC: Odiseja
    U vražijem Witcheru si imo one armore koje si mogo ganjant ako ti se dalo i obuć Geralta u najbolji armor koji se tebi sviđa, ovdje ubace randomizaciju!

Valhlla ima bolje to odrađeno.

Koliko me god igra oduševila po pitanju priče i likova te interakcije u GLAVNOJ priči, jako mi je krivo šta nisam napravio refund!

CDPR se je osramotio da se iz EA smiju i guštaju!

Ako će im recimo sa ovog foruma ijedan član vjerovat za sljedeću igru da će izaći tip top onda zapali sve!

doktor1 U vražijem Witcheru si imo one armore koje si mogo ganjant ako ti se dalo i obuć Geralta u najbolji armor koji se tebi sviđa

Skellige armor afk tanking 200 high level guards says hi
      u cyberpunku je jedino retardirajno što je krafting RNG. moraš reloadati upgrejdati/kraftati i molit boga da legendary ima 3 ili 4 slota ovisno o lokaciji. That's about it. Svi armori su trebali imati uvijek max slotove i bok. Čemu RNG kad ćemo svi reloadati?

doktor1 glavnu pricu i likove necu jos komentirati, jer sam na drugom questu nakon uvoda. Sto se tice EA i Activisiona, da, takva je situacija, s razlikom da je ovo prvi kiks cdpra, a kod ovih smo navikli godinama na pizdarije. I EA nikada nece ni pokusati napraviti nesto u ovom opsegu.
      Ima hrpa, ali bas hrpa stvari nedovrsenih. Medutim, meni je najveci problem sto mi je igra zaista zabavna. Prvi mi je prelazak i jos me vuce. Zelim craftat, ganjat perkove, rijesavat side questove i pumpat statse i napucavat u aktivnostima i zanima me glavna prica, jer je fantasticno odradeno za sada. Tu me jos vise jebe kad vidim kakav potencijal je ovo bio.

Edit: onaj kamion Kaukaz mozete voziti ako ga maznete nekome sa ceste. Ovako parkiran pod teretom ne

Kad već rade RNG puške, trebali su bar napraviti neki sistem infuseanja kao i u Destiny 2 gdje bi istu pušku manjeg levela mogao kombinirati u istu pušku većeg da ostanu isti rollovi samo veći level. Isto to za Armour, pa jbt V mi izgleda kao da je bio 18 godina u izolaciji i obukao baš najrandom stvari koje je mogao naći.

Craftanje mi je čisto OK, no što napraviti post game gdje si sve poubijao i nemaš gdje farmati crafting materijale, a novci teže za naći u HR ekonomiji? Gledam ovaj achievement za kupiti sve aute, pa jbt ovdje moraš cijeli igru štediti na svemu jer su svi auti skoro 2M dok ti po Gig-u i ostalim pizdarijama dok uključiš hakiranje dobiješ 10k u prosjeku. Igri treba pod hitno New Game+, no bojim se da sa svojih 20 Intelligence i Quick Hack skill otključan do kraja nitko mi nebi mogao ništa kao što ne može ni sada. I igra je zbilja pre laka na medium, em zato što su NPC-evi mentalno retardirani i em zato što su ti moći OP.

Da se razumijemo, uživam u igri i vjerojatno ću ići čak i na drugi prelazak no zbilja moraju popraviti neke osnovne stvari.

prayer ako kraftaš epic ili legendary granatu i razbiješ ju dobit ćeš više materijala nego što si kraftao. spammaj to i onda kraftaj puške i reloadaj i prodaj. GG
        edit: restaj 24 sata ne reloadaj 😃 haha

fensisuperstar Ma to je meni exploitanje igre, to ti ne volim raditi 🙁 Trebali su srediti malo bolju ekonomiju tih resursa jer nema smisla da uložiš u nešto određenu količinu i onda dobiješ još više za to 😃

prayer jer nema smisla da uložiš u nešto određenu količinu i onda dobiješ još više za to

Izgubio sat vremena pokusavajuci uci u razruseni dio Pacifice. Fora su ovi nevidljivi zidovi...

Evo ih! ALPHA CENTAURI ALIENI! 🤣

Giphy - Always Sunny Fx GIF

Super quest BTW!

Prešao, ali mislim da ću morat bar još jedan put sa drugačijim V-em. Hrpa gigova i side jobova netaknuto.

Fenomenalna igra. Potvrđene su mi sumnje: jasno mi je zašto velika većina (čitaj: konzolaši) se ponašaju kao da su prevareni - jer su očekivali GTA, a dobili su Bloodlines Ex 2077. Jedina greška koju je CDP napravio je uopće izdavanje igre na nedostatnoj generaciji konzola, to je očito. Sve ostalo se da raspravit, ali ne vidim kako ovo može bit smatrano lošom ili nedovršenom igrom, niti pod razno.

Ne znam ni jednu osobu koja je od ove igre ocekivala GTA, i ne znam uopce od kud nekima takvo misljenje

renda i ne znam uopce od kud nekima takvo misljenje

Možda tisuću i jedan video na YouTubeu koji uspoređuje GTA sa Cyberpunkom, među kojima su se linkovi našli i na ovom forumu?