StarFox_N Znalo se, no potencijalno ne računate na dva važna aspekta. Prvi je od strane CDPR-a (njihova greška) i marketinga u kojemu su čak i trailere radili po uzoru na Rockstar. Drugi je od samih igrača. Puno je više igrača koji su kežualniji od nas. Osobno znam dosta ljudi koji igraju i vide da se može voziti auto odmah misle da je igra kao GTA. Isto se može primijetiti i na internetu u komentarima. Kada se na to doda utjecaj YouTubea, koji stvarno je uspoređivao jako puno s Rockstarovim naslovima, može se vidjeti zbog čega takve reakcije.
Ja stvarno mislim da je konzolaška verzija, i to ne samo prošlogeneracijska, jedna ogromna sramota za bilo koji tim, a kamoli tek jedan s mnogobrojnim članovima kao što je CDPR. Isto tako mislim da je puno ljudi se ukrcalo na vlak hejtanja jer je to vrlo jednostavno. Tako se može s puno ljudi složiti i samo se krene s hejtanjem, umjesto da se malo prizemljenije sagledaju stvari. Igra je dobro napisana i ima vrlo zarazan gameplay. Izgleda predivno i popraćena je jednako kvalitetnom glazbom i glasovnom glumom. Puno elemenata igre ima CDPR pečat koji su mainstream publici predstavili Witcherom 3. Međutim, izvedba igre je vrlo loša i očito je da je riječ o nedovršenoj igri. Ipak, to ne znači da je riječ o najgoroj igri ili pak o nekom drugom olako bačenom epitetu. Ovo je na konzolama proizvod koji nije smio ugledati svijetlo dana. Na PC-u je vrlo solidan naslov koji najbolje pokazuje nedovršenost po pitanju određenih featurea, no samostalno stoji kao zabavno i atmosferično iskustvo koje uz brzo peglanje bugova može postati odlična zabava.
Ne znam kako planiraju izvesti popravke na prošlogeneracijskim konzolama, no prema njihovom roadmapu je za očekivati da ćemo tek 2022. zaigrati igru kakva je bila planirana, barem najbliže moguće onoj viziji koju su imali. Igre mogu dobivati overhaulove, to smo vidjeli već puno puta u prošloj generaciji. Ubisoft je napravio nevjerojatan preokret s nekoliko igara. Vjerujem da CDPR može isto napraviti sa Cyberpunkom iza čijih nedostataka stoje vrlo čvrsti temelji kojima je posvećena nevjerojatna pažnja developera.