Cyberpunk 2077
Ako koga zanima, stigao mod za lightning iz builda iz 2018. Osobno mi izgleda bolje, po danu.
https://www.tweaktown.com/news/77442/this-lighting-mod-for-cyberpunk-2077-makes-it-look-like-e3-2018-build/index.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Prešao, ali mislim da ću morat bar još jedan put sa drugačijim V-em. Hrpa gigova i side jobova netaknuto.
Fenomenalna igra. Potvrđene su mi sumnje: jasno mi je zašto velika većina (čitaj: konzolaši) se ponašaju kao da su prevareni - jer su očekivali GTA, a dobili su Bloodlines Ex 2077. Jedina greška koju je CDP napravio je uopće izdavanje igre na nedostatnoj generaciji konzola, to je očito. Sve ostalo se da raspravit, ali ne vidim kako ovo može bit smatrano lošom ili nedovršenom igrom, niti pod razno.
Ne znam ni jednu osobu koja je od ove igre ocekivala GTA, i ne znam uopce od kud nekima takvo misljenje
Kolike su šanse da se većina ovih problema popravi kroz 2021.? Već sam rekao da me zanima ova igra i htio bih ju kupiti jednom za PS5. Znam da igra ima problema, ali ovo je užas.
Da, tek sad primjetio da postoji još jedna tema. Budem tamo bacio pogled.
- Uređivano
Na PC imaš bugove i glitcheve no to je sve sitno i beznačajno. Sve ostalo je dosta dobro izvedeno osim lošeg AI i nekih drugih sitnica, no čak i da kojim slučajem imaš priliku igrati igru na PS5 sada kao što se vrti na PC, subjektivno bi igri dao čvrstih 9/10.
Kad PS5 verzija bude izašla imat ćeš sve updatee i quality of life nadogradnje te ruku na srce bit će ti jedna od najzabavnjnih i najzanimljivijih igara koje si odigrao, pogotovo ako te Cyberpunk stil privlači.
prayer Kad PS5 verzija bude izašla imat ćeš sve updatee i quality of life nadogradnje te ruku na srce bit će ti jedna od najzabavnjnih i najzanimljivijih igara koje si odigrao, pogotovo ako te Cyberpunk stil privlači.
- Uređivano
Biotechnica:
Dakle, potencijalno riješenje V-ovog problema i odlična poveznica sa Crystal Palace!
ako netko hoce brze maxat Athletics pod Body skill treeom. Prvo maxat Body na 20, zatim instalirati Berserk cyberware kod drugog ripperdoca u Westbrooku:
I nakon toga aktivirati Berserk, te opaliti sprint, pa slide i tako stalno dok je Berserk on. Experience se puni dosta brzo.
renda Igra se reklamirala kao GTA i tako privukla hrpu normiea, i tu je CDPR sam sebe usosio. Crowbcat video linkan milijun puta ovdje i na drugim mjestima je skoro isključivo fokusiran na bugove i AI interakcije s nebitnim random NPC-evima i policijom na cesti, te se uspoređuje sa open world sandboxevima umjesto sa drugim immersive sim/fprpg-evima. Interesantno je kako ima jako malo questova i dijaloga u tom videu, ali i drugima koji blate igru. Kao da se radi o namjernom i brzo sklepanom klikbejtu bez prave kritike.
Razina argumentacije po netu je ovakva: U Witcheru 3 ne moš krast konje ko u RDR2. Shit game.
StarFox_N Znalo se, no potencijalno ne računate na dva važna aspekta. Prvi je od strane CDPR-a (njihova greška) i marketinga u kojemu su čak i trailere radili po uzoru na Rockstar. Drugi je od samih igrača. Puno je više igrača koji su kežualniji od nas. Osobno znam dosta ljudi koji igraju i vide da se može voziti auto odmah misle da je igra kao GTA. Isto se može primijetiti i na internetu u komentarima. Kada se na to doda utjecaj YouTubea, koji stvarno je uspoređivao jako puno s Rockstarovim naslovima, može se vidjeti zbog čega takve reakcije.
Ja stvarno mislim da je konzolaška verzija, i to ne samo prošlogeneracijska, jedna ogromna sramota za bilo koji tim, a kamoli tek jedan s mnogobrojnim članovima kao što je CDPR. Isto tako mislim da je puno ljudi se ukrcalo na vlak hejtanja jer je to vrlo jednostavno. Tako se može s puno ljudi složiti i samo se krene s hejtanjem, umjesto da se malo prizemljenije sagledaju stvari. Igra je dobro napisana i ima vrlo zarazan gameplay. Izgleda predivno i popraćena je jednako kvalitetnom glazbom i glasovnom glumom. Puno elemenata igre ima CDPR pečat koji su mainstream publici predstavili Witcherom 3. Međutim, izvedba igre je vrlo loša i očito je da je riječ o nedovršenoj igri. Ipak, to ne znači da je riječ o najgoroj igri ili pak o nekom drugom olako bačenom epitetu. Ovo je na konzolama proizvod koji nije smio ugledati svijetlo dana. Na PC-u je vrlo solidan naslov koji najbolje pokazuje nedovršenost po pitanju određenih featurea, no samostalno stoji kao zabavno i atmosferično iskustvo koje uz brzo peglanje bugova može postati odlična zabava.
Ne znam kako planiraju izvesti popravke na prošlogeneracijskim konzolama, no prema njihovom roadmapu je za očekivati da ćemo tek 2022. zaigrati igru kakva je bila planirana, barem najbliže moguće onoj viziji koju su imali. Igre mogu dobivati overhaulove, to smo vidjeli već puno puta u prošloj generaciji. Ubisoft je napravio nevjerojatan preokret s nekoliko igara. Vjerujem da CDPR može isto napraviti sa Cyberpunkom iza čijih nedostataka stoje vrlo čvrsti temelji kojima je posvećena nevjerojatna pažnja developera.