foggy e nek si mu reko. Jos taj oronuli melle i sad kriv fps 😂😂

foggy Git good bro, nije to do fpsa.

Giphy - I Will End You The Rock GIF by Hobbs & Shaw Smack Talk
Giphy - angry uh oh GIF by WWEGiphy - ill cut you dont test me GIFGiphy - nbc ill kill you GIF by Brooklyn Nine-NineGiphy - hungry season 1 GIF by ThePassageFOX

ČiM dOđE cYbErPuNk mP iMa dA Te DELETAM sA sErVeRAaaaaaAA

JK bro. moram gitgudat izgleda. pičko

poslušat angry joe video.

Skida se update 9 gigobajta!

Da, i meni 9GB...
Nekima 2GB, nekima 4GB...

Meni je na Ps5 bio oko 17 gb, a nekima vise..

Nego; jel ste ubrali da u PC verziji nema vibracije na kontroleru?

Gledam po cijele dane Cyber 77 on RTX 3090 i tak na yt.
    U 4K.

Kad se lik vozi po gradu u određenim dijelovima imam osjećaj da je Zagreb oko autobusnog kolodvora pomiješan uz Kapucinski trg u Varaždinu.
    Skoro kao real life ako ne tražimo piksele baš.
    Kakva atmosfera.
    Vi koji igrate uz ray tracing kužite valjda.
    Osvjetljenje je tako dobro da slikam i zovem brata non stop.

Nikak dočekati pad cijena, skoro sam 18. pre neki dan kupio RTX 3080 za 6800, sad mi žao.
    Problem bude da nakon CB77 na PC-u ni jedna igra neće imati taj epski efekt. Možda idućih 6-7 godina. Znam o čemu ste govorili.
    Nema igre koja ima takvu geometriju i detalje, toliko gusto a open world.
    Nije ni čudo koliko za bugove i greške koliko je igra ambiciozna.
    Pa to jos ni jedan studio nije uradio.
    Možda im nije uspjelo 100% ali bar guraju naprijed, idu kamo se drugi ne usude. Vizionari.

chono7 Ja mislio ludim jbt, dobro da je bio samo loše implementiranm DLSS.

update mi je definitivno ugladio ugođaj. ne znam kak objasnit. Smooth je

Izgleda kao da je jučer umro, kao i PC Master Race.

Cole
        Igram s kontrolerom djelomično (vožnju) i vibrira, možda je do tvog kontrolera?

3.9 na Steamu meni

Nakon ovog zadnjeg updatea igra mi se na SSD-u učita za cca 3 sekunde (nakon što kliknem continue). Imajući u vidu open world te skale, blago rečeno impresioniran sam.

Znači ovaj auto...

Jebeno ga želim. 
            Bit ću stvarno jako nesretan ako ga neću moć voziti ili kupiti u igri...
            Sve mi više žao što nemam RTX 30xx seriju grafe, makar i ovako kod mene izgleda ni manje ni više nego BOLESNO dobro.

Patch je definitivno ugladio stvari, makar nisam imao neki pretjerani FPS boost. 
            Main misije uopće ne prelazim baš zadnjih par sati; igram više manje side questove, GIG-ove i bavim se policijskom represijom i pomažem zakonu.

Uživam u igri i svako provedeno vrijeme u njoj mi je neki happy time; baš je savršena igra po pitanju cijelog settinga i izvedbe.
            Ima igra mušica bez daljnjeg, ali se ne zamaram toliko i ne smeta mi.

Isto odličan automobil s prefaking kul vratima...

Grad mi se svakom sekundom u igri sve više sviđa.
            E al ovaj glupi policijski; hahaha - baš je jebeno iritantan...
            Sirena je nešto najiritantnije ikad; podsjeća na one glupe alarme za buđenje...

krpa

Vibrira u kojem omjeru?
            Ako misliš na samo kod sudara i to da je vibra na 2% onda radi.
            Ali ne radi kao u drugim igrama da vibrira kak spada...

Igram na Razer Raiju + probao sam i s XB1 kontrolerom.

Deadwalker
              Meni je i pre ovog updejta tako ucitavala (4-5 sec), moguce da je sada jos brze 🙂

foggy a kako ti izgledas ako je ovo lose? 😂

Jucer istrazio dobar dio grada i zaista ne razumijem ove dojmove sa PCa gdje ljudi seru samo da seru. Ovo je najveci i najimpresivniji grad stvoren u igrama. Toliko razlicitosti, toliko detalja na svakom koraku, bas se vidi ulozeni trud.
              A detalji, uzeo sam par screenshotova, pa ih objavim kasnije uz komentare.
              Ono sto sam se jako iznenadio je zvuk. Kada vozim auto, iskljucim radio i stavim sluske.. Ovako realni zvuk auta dok poskoci na rupama na cesti i zvuk guma nisam jos cuo u ovakvom tipu igara.
              Isto jedan sitni detalj koji sam dozivio na Pacifici u mrklo doba noci. Dvoje tipova griju ruke pored vatre zapaljene u kanti i dok jedan sjedi pored, drugi stoji i trlja ruke kako bi se ugrijao, a doslovno se cuje zvuk kako puse ustima u dlanove.

Jako loše performanse na AMD karticama. Kad uzmemo u obzir da je RX 5700XT do prije par mjeseci bila najjača AMD grafička.

Bez ray tracinga je to, 1440p ultra.
                Neznam koliko će konzole izvući, možda 1080p uz ray tracing i high postavke?
                30 frejma naravno. 60 u ovoj igri ipak je rezervirano za najbolje od najboljeg.

chono7 foggy a kako ti izgledas ako je ovo lose? 😂

Isto, samo bez mišića. Ali ako bih birao decka, Geralt superman bi definitivno bio kandidat.

Skinuo sam 1.05, PS5 igrači, što ima novoga u patchu?
                @Kikiller
                "Just to let people know. Since patch 1.05 Cyberpunk 2077 platinum is unobtainable for most platforms and most people. It is impossible to complete the Second Conflict quest line for Kerry’s path because the NPC you need to talk to just doesn’t show." - javlja prika u trophy hunterima. Pazite se ako idete na platinu.

Strašno mi se sviđa što ima toliko jezika u igri i kada su već uveli tu multikulturalnost koja je onak apsolutno morala bit u igri, odradili su je perfektno. 

foggy
                  Prekjučer sam išao završit igru i lik se ne javlja na telefon da krenete u zadnju misiju.Isto tako sam čekao po 3 -4 sata da me ostali nazovu za side misije al nitko ne zove.Vozio se gradom onak bezveze,turistički.
                  Nakon 1.05 nisam skidao telefon sa uha,svi zvali u isto vrijeme.CD PR ih je sve upregnuo,čak i NPC-ovi u igri zabušavaju kao i programeri 😃

Pa ubrzaš vrijeme u meniju i onda te odmah nazovu...

Eh, ovaj lik... JEBEN!!! Ma kad bolje razmislim, svi su mi likovi do sada bili baš odlični...
                  Evo i mene; malo se sjajim but fuck it...

​​​​​​​

Kako je krenulo, kako ide... Očekujem da ova tema ima 4000 postova do veljače.

Nakon zadnjeg patcha 1. 05 igra definitivno izgleda bolje i na nekim mjestima se izvodi bolje. Jucer sam igrao 6 sati u komadu, ni jedan bug ni jedan crash.

Primjetno je da na nekim mjestima je grad apsolutno prazan, nema prometa, nema NPC-a...tamo gdje ima je rijedak ...kao da je grad pust. Uglavnom to je jako primjetno i ocito je da igra nije ni blizu dobro optimizirana za last gen konzole.

Zaista bi volio da je poprave s narednim najavljenim velikim patchevima za sijecanj i veljacu. Naravno da ne ocekujem bljestavu grafiku kao na high-end PC-u. Ali ocekujem bolje i stabilno izvođenje, pametniji AI i "gušći" grad. Da se dobije ta imerzija. To je moguce napraviti za last gen. A nekoliko piksela gore mi nije toliko vazno. Jer je vidljivo da ova igra ima takav potencijal koji bi mogao opravdati hype koji je bio prije izlaska. Ugl. Igram je i u ovakvom stanju mi je jako dobra. Definitivno moze biti samo bolja. Nadam se i virujem da ce ispasti fantasticna.

herc a nista cudno s obzirom na opseg igre.

I jos jedna stvar koju sam primjetio, a to su semafori. Znaci u 99% slucajeva kada igrac dode do semafora bude zeleno svjetlo. Igra je stvorena na nacin da se ne gubi puno vremena od tocke A do tocke B.
                      @Donal nazalost ne moze. Za PS5 bi moglo, ali za ps4 ne. Kolicina npceva na ekranu je ogroman hit na cpu, a ps4 ima sranje od procesora. I jos k tome ovo je samo portano na konzole

chono7 Vjerojatno si u pravu, a nadam se da si u krivu. Ugl. Vidit cemo. A kako stvari stoje triba cekat i patcheve i PS5 da dođe u slobodnu prodaju. Jos mjesecima. A sta je tu je. A do tad cu igrati je ovakvu kakva je. Nista drugo mi se ne igra. Uzela me i gotovo.
                        Ali definitivno igru ne namjeravam prodavati tako da cu je sigurno odigrati na next genu opet. Nadam se u punom sjaju i slozenu kako i dolikuje

renda da, ja sam Mafiu tako prosao, jer inace te policija kazni.

chono7 Pa koliko slusam o AI-u u igri, mogu ubacit 1000 NPCeva da se zaletavaju u zidove i nece CPU nastradat 🙂

Cole
                        Hm ne vibrira baš jako, to je istina. Zar ne postoje neke detaljnije opcije za to?

Cole
                        Sama pamet.Bug u igri.I službeno čak.

chono7 da. imaš achievment da pogodiš granatu revolverom.
                        probao sam to i reloadao igru

renda Da. NPCevi dok voze stanu na crvenu i puštaju pješake

Ipak sam se predomislio, prebacio se na monitor 2560x1080 i upalio RT i uz ova zadnji patch 1.05 te uz freesync na monitoru radi to glatko kad se sve maxa, dosta je i 50-80 fpsa pa sad igram uz trejsanje. Fora je ova igra na 21:9 rezooluciji, TV ide malo na godišnji odmor.
                        Na nekih dvadesetak sati sam i zaustavit ću se glavnim misijama i idem sad peglat sporedne...za sada ni malo zamora sa igrom, misije su za razliku od 99% ostalih igara skroz raznolike i imaju glavu i rep.

Još jednom, igra je fenomenalna.