prayer ma samo "pricanje" glavne price, razgovori, rezija, daleko bolje od svega sto sam vidio u gamingu dosada

Evo ga summary. Glavni problemi i sto se dogodilo s igrom:

1. Badowski - sukobi s njim, zbog njega su otisli glavni developeri koji su radili na Witcheru 3, zbog njega odnosno on je izbacio vecinu odlicnih ideja i stvari iz Cybera
  2. CDPR je paralelno razvijao RedEngine 3 sa razvojem Cybera. Pucanje u nogu ili kako je napisao jedan od devova, postavljanje tracnica ispred lokomotive koja se krece.
  3. Prevelik tim i neorganizacija, timovi u SADu i Poljskoj i ljudi na meetinzima koji ne pricaju engleski 🙈
  4. Fokus od nekoliko mjeseci na prvi E3 demo kako bi se impresioniralo novinare, bez rada na konkretnim stvarima i igri
  5. Ovo je dovelo do smanjivanja opsega igre, Night City je trebao biti daleko veci, puniji sadrzajem, sa daleko vise sustava i aktivnosti
  6. Razvoj igre je trajao 4 godine!! Ono sto pisem non stop ovdje. Od 2016. je krenuo razvoj Cybera.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-16/cyberpunk-2077-what-caused-the-video-game-s-disastrous-rollout

chono7 ljudi na meetinzima koji ne pricaju engleski

imaju translatore, ne vidim tu problem. japanci rade tako igre vec dugo vremena i nema nekih problema.

maverick poljaci nisu japanci. Ocito nisi imao prilike raditi sa devovima iz poljske ili rusije. Tu razinu inata ne mogu rijecima opisati.

Pozitivno u svemu ovome je što je timu dosta očito stalo da cijelu priču pretvore u priču o iskupljenju.

Nek naprave pola što je No Man's Sky napravio i bit će predivna priča.

Sjecate se Kaukaza iz trailera o vozilima? E pa ne mozete ga voziti u igri...

chono7 Ovo je dovelo do smanjivanja opsega igre, Night City je trebao biti daleko veci, puniji sadrzajem, sa daleko vise sustava i aktivnosti

Mislim da je problem od starta bio prevelik scope projekta jer CDPR još uvijek nema kapital i logistiku da to podrži, niti dioničari mogu biti sretni s jednim major releaseom svakih 6-7 godina. Igra je i ovako gg iskustvo, trebali su samo development produžiti još za 6-8 mjeseci i poput svih drugih okriviti koronu za odgodu.
      I naravno ne obećavati brda i doline s vertical sliceom koji u konačnici nema veze s krajnjim proizvodom.

chono7

Da je ovu igru izbacio - EA, Activiosion itd, nebi bila bitna ni radnja, ni likovi ni ništa! Bilo bi bitno da su izbacili nedovršeno smeće!
      Nebitno za radnju i likove, za šta sam rekao da su super i odlično napravljeno, nego za stanje igre!

Kupio, igro, i kada vidiš da osim glavne priče fali 90% toga se zapčitaš koji su kurac radili cca 5 godina!

I za mene veliko govno i sranje --- čisti bordelands skupljanja oružja i obleke!!!
      Umjesto da idu na neki RPG "realizam" đir, šta im je bio i cilj - da se ufuraš iz prvog lica u tog lika, oni meni za svake tri minute bacaju nove pištoljr kao šta je npr radio AC: Odiseja
      U vražijem Witcheru si imo one armore koje si mogo ganjant ako ti se dalo i obuć Geralta u najbolji armor koji se tebi sviđa, ovdje ubace randomizaciju!

Valhlla ima bolje to odrađeno.

Koliko me god igra oduševila po pitanju priče i likova te interakcije u GLAVNOJ priči, jako mi je krivo šta nisam napravio refund!

CDPR se je osramotio da se iz EA smiju i guštaju!

Ako će im recimo sa ovog foruma ijedan član vjerovat za sljedeću igru da će izaći tip top onda zapali sve!

doktor1 U vražijem Witcheru si imo one armore koje si mogo ganjant ako ti se dalo i obuć Geralta u najbolji armor koji se tebi sviđa

Skellige armor afk tanking 200 high level guards says hi
        u cyberpunku je jedino retardirajno što je krafting RNG. moraš reloadati upgrejdati/kraftati i molit boga da legendary ima 3 ili 4 slota ovisno o lokaciji. That's about it. Svi armori su trebali imati uvijek max slotove i bok. Čemu RNG kad ćemo svi reloadati?

doktor1 glavnu pricu i likove necu jos komentirati, jer sam na drugom questu nakon uvoda. Sto se tice EA i Activisiona, da, takva je situacija, s razlikom da je ovo prvi kiks cdpra, a kod ovih smo navikli godinama na pizdarije. I EA nikada nece ni pokusati napraviti nesto u ovom opsegu.
        Ima hrpa, ali bas hrpa stvari nedovrsenih. Medutim, meni je najveci problem sto mi je igra zaista zabavna. Prvi mi je prelazak i jos me vuce. Zelim craftat, ganjat perkove, rijesavat side questove i pumpat statse i napucavat u aktivnostima i zanima me glavna prica, jer je fantasticno odradeno za sada. Tu me jos vise jebe kad vidim kakav potencijal je ovo bio.

Edit: onaj kamion Kaukaz mozete voziti ako ga maznete nekome sa ceste. Ovako parkiran pod teretom ne

Kad već rade RNG puške, trebali su bar napraviti neki sistem infuseanja kao i u Destiny 2 gdje bi istu pušku manjeg levela mogao kombinirati u istu pušku većeg da ostanu isti rollovi samo veći level. Isto to za Armour, pa jbt V mi izgleda kao da je bio 18 godina u izolaciji i obukao baš najrandom stvari koje je mogao naći.

Craftanje mi je čisto OK, no što napraviti post game gdje si sve poubijao i nemaš gdje farmati crafting materijale, a novci teže za naći u HR ekonomiji? Gledam ovaj achievement za kupiti sve aute, pa jbt ovdje moraš cijeli igru štediti na svemu jer su svi auti skoro 2M dok ti po Gig-u i ostalim pizdarijama dok uključiš hakiranje dobiješ 10k u prosjeku. Igri treba pod hitno New Game+, no bojim se da sa svojih 20 Intelligence i Quick Hack skill otključan do kraja nitko mi nebi mogao ništa kao što ne može ni sada. I igra je zbilja pre laka na medium, em zato što su NPC-evi mentalno retardirani i em zato što su ti moći OP.

Da se razumijemo, uživam u igri i vjerojatno ću ići čak i na drugi prelazak no zbilja moraju popraviti neke osnovne stvari.

prayer ako kraftaš epic ili legendary granatu i razbiješ ju dobit ćeš više materijala nego što si kraftao. spammaj to i onda kraftaj puške i reloadaj i prodaj. GG
          edit: restaj 24 sata ne reloadaj 😃 haha

fensisuperstar Ma to je meni exploitanje igre, to ti ne volim raditi 🙁 Trebali su srediti malo bolju ekonomiju tih resursa jer nema smisla da uložiš u nešto određenu količinu i onda dobiješ još više za to 😃

prayer jer nema smisla da uložiš u nešto određenu količinu i onda dobiješ još više za to

Izgubio sat vremena pokusavajuci uci u razruseni dio Pacifice. Fora su ovi nevidljivi zidovi...

Evo ih! ALPHA CENTAURI ALIENI! 🤣

Giphy - Always Sunny Fx GIF

Super quest BTW!