chono7
Da je ovu igru izbacio - EA, Activiosion itd, nebi bila bitna ni radnja, ni likovi ni ništa! Bilo bi bitno da su izbacili nedovršeno smeće!
Nebitno za radnju i likove, za šta sam rekao da su super i odlično napravljeno, nego za stanje igre!
Kupio, igro, i kada vidiš da osim glavne priče fali 90% toga se zapčitaš koji su kurac radili cca 5 godina!
I za mene veliko govno i sranje --- čisti bordelands skupljanja oružja i obleke!!!
Umjesto da idu na neki RPG "realizam" đir, šta im je bio i cilj - da se ufuraš iz prvog lica u tog lika, oni meni za svake tri minute bacaju nove pištoljr kao šta je npr radio AC: Odiseja
U vražijem Witcheru si imo one armore koje si mogo ganjant ako ti se dalo i obuć Geralta u najbolji armor koji se tebi sviđa, ovdje ubace randomizaciju!
Valhlla ima bolje to odrađeno.
Koliko me god igra oduševila po pitanju priče i likova te interakcije u GLAVNOJ priči, jako mi je krivo šta nisam napravio refund!
CDPR se je osramotio da se iz EA smiju i guštaju!
Ako će im recimo sa ovog foruma ijedan član vjerovat za sljedeću igru da će izaći tip top onda zapali sve!