Savjeti oko kupovine TV-a
Picek imam C8 "55 iz '18 i kuc kuc još radi ko urica. Ima jedan mrtvi piksel u gornjem desnom kutu koji se niti ne primjeti al se ne traži pod jako osvijetljenim ekranom. Također, tu je i mali burn in gdje su podnaslovi - opet nevidljivo ak se ne traži…
Ne znam kolko bi mogel dobiti za njega…
Raziel slažem se da su preskupi.
Ali i dalje su najbolji. Npr. ovaj konkretni LED model im je navodno stvarno bomba. Prvi koji se u nekim aspektima može mjeriti s OLED-ima. Nema recenzije koju sam našao, a da ga ne hvali na sva zvona. Najbolji LCD ikad testiran.
Jedino, kaj je stvarno skupo.
- Uređivano
- Uređivano
To je taj famozni LG tv koji je najbolji (među) za video igre?
- Uređivano
resident_evil tako kažu recenzije i iskustva.
resident_evil imam ga i ja. Ne treba nista bolje (G4)
Među
Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.
A jeftinja B serija to ne radi niti skuplja G serija
- Uređivano
Miro ne znam odakle to da smanjuje svjetlinu u game modeu?
Jučer sam upogonio C4 i igrao navečer plejku na njemu. Toliko je bila jaka svjetlina u game modeu da sam u optimizatoru slike istu trebao smanjiti (ima opcija tamna soba i nekoliko levela smanjivanja svjetline). Možda je to bio problem na starijim modelima no na C4 u game modeu mi je slika čak i presvijetla (što je vjerojatno dobro po danu, nisam još stigao isprobati).
- Uređivano
Miro Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.
Nije istina. Ja sam morao zatamniti HDR koliko je jak i u game modu. Mod zatamnjenja lv1 ukljucio. Ne mogu gledat to, kao da varim.
solidmerlin čak sam smanjio na level 2 jer mi je i na levelu 1 bilo presvjetlo.
Nakon odgledanih stotine recenzija i videa da kad odes u game mod smanji svijetlinu kome ne smeta super ko nevoli jako svijetlo super.
I dalje za gaming
C4
- Uređivano
Miro ok, ti vjerujes tuđim misljenima i istrazivanjima ali ja moram vjerovati svojim ocima. A onaj koji ovo cita a hoce da kupi TV ce nayebati od nedoumice
Taj samsung ima drugih mana zbog kojih ga nisam kupio. A moze biti da ima jaci HDR sto je kul ako hoces da ti iritira oci i mozak.
- Uređivano
Miro onda ili su riješili updateom ili im nešto nije valjalo s TV-om. Inače najviše vjerujem sebi, a ne recenzijama (iako su mi one vodič kad nešto kupujem). I iz prve ruke i osobnog iskustva kažem da je svjetlina u game modeu vrlo jaka i nije prigušena kako gore piše. Jučer testirao Rocket League i Metaphor na PS5 Pro i morao sam smanjiti svjetlinu. Na C1 je svijetlo bilo prigušeno. Tak da je po meni ovo navedeno u recenziji neistina.