Tzereen Srami se, otimaš kruh iz ustiju potrebitim Sonyjevcima. Kao da nije dovoljno što su oca Kena Kutaragija onako osramotili na Game Awardsima, sad još i ovo. Propast će nam Sony, sebična osobo.

• montoya

•  
    •  
    •  

Picek imam C8 "55 iz '18 i kuc kuc još radi ko urica. Ima jedan mrtvi piksel u gornjem desnom kutu koji se niti ne primjeti al se ne traži pod jako osvijetljenim ekranom. Također, tu je i mali burn in gdje su podnaslovi - opet nevidljivo ak se ne traži…

Ne znam kolko bi mogel dobiti za njega…

• Tzereen

•  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

Raziel slažem se da su preskupi.

Ali i dalje su najbolji. Npr. ovaj konkretni LED model im je navodno stvarno bomba. Prvi koji se u nekim aspektima može mjeriti s OLED-ima. Nema recenzije koju sam našao, a da ga ne hvali na sva zvona. Najbolji LCD ikad testiran.

Jedino, kaj je stvarno skupo.

Picek Pala je odluka, ide LG 65C4, samo lagani upgrade u odnosu na 65C1.

Javi dojmove molim te o razlici i ono - dojam u odnosu na C1.

Tzereen

Najbolji lcd, istina.

Samo je fazon što za tu cijenu možeš kupiti najbolji oled, i još da ti ostane novca za Badelov Pelinkovac.

• Picek

•  
        •  
      • Uređivano

Raziel čak i ovaj zimski s klinčićem i cimetom.

• Tzereen

•  
        •  
        •  
        •  
        •  
        •  

Raziel možeš 65" OLED, da. Ne i 77".

I ne, ne mislim na G4. Nego na onaj drugi koji je skup ko kurac. Neopravdano, slažem se.

• Picek

•  
        •  
      • Uređivano

Kupio LG 65C4, danas idem po njega.

• Uređivano

Picek Kupio LG 65C4, danas idem po njega

U Sancti?

• Picek

•  
            •  

Tuhy ovaj put ne jer je bio dostupan samo u Zadru koliko sam vidio.

• Picek

•  
            •  
          • Uređivano

resident_evil tako kažu recenzije i iskustva.

resident_evil

Među

Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.

A jeftinja B serija to ne radi niti skuplja G serija

• Picek

•  
              •  
            • Uređivano

Miro ne znam odakle to da smanjuje svjetlinu u game modeu?

Jučer sam upogonio C4 i igrao navečer plejku na njemu. Toliko je bila jaka svjetlina u game modeu da sam u optimizatoru slike istu trebao smanjiti (ima opcija tamna soba i nekoliko levela smanjivanja svjetline). Možda je to bio problem na starijim modelima no na C4 u game modeu mi je slika čak i presvijetla (što je vjerojatno dobro po danu, nisam još stigao isprobati).

Miro Najbolji nije jer u game modu smanjiva svjetlinu pa imas tamniju sliku i gori hdr.

Nije istina. Ja sam morao zatamniti HDR koliko je jak i u game modu. Mod zatamnjenja lv1 ukljucio. Ne mogu gledat to, kao da varim.

• Picek

•  
                •  

solidmerlin čak sam smanjio na level 2 jer mi je i na levelu 1 bilo presvjetlo.

solidmerlin

Nakon odgledanih stotine recenzija i videa da kad odes u game mod smanji svijetlinu kome ne smeta super ko nevoli jako svijetlo super.

I dalje za gaming

C4

Miro ok, ti vjerujes tuđim misljenima i istrazivanjima ali ja moram vjerovati svojim ocima. A onaj koji ovo cita a hoce da kupi TV ce nayebati od nedoumice 🤠🖐

Taj samsung ima drugih mana zbog kojih ga nisam kupio. A moze biti da ima jaci HDR sto je kul ako hoces da ti iritira oci i mozak.

• Picek

•  
                  •  
                • Uređivano

Miro onda ili su riješili updateom ili im nešto nije valjalo s TV-om. Inače najviše vjerujem sebi, a ne recenzijama (iako su mi one vodič kad nešto kupujem). I iz prve ruke i osobnog iskustva kažem da je svjetlina u game modeu vrlo jaka i nije prigušena kako gore piše. Jučer testirao Rocket League i Metaphor na PS5 Pro i morao sam smanjiti svjetlinu. Na C1 je svijetlo bilo prigušeno. Tak da je po meni ovo navedeno u recenziji neistina.